De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Wat is BATIBOUW+?

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

BATIBOUW+ is een online lead generationtool voor KMO’s en zelfstandigen. Het is het resultaat van een samenwerking tussen Proximedia en Fisa (eigenaar van BATIBOUW). Deze twee bedrijven sloegen de handen in elkaar en bouwden een platform waarop particulieren en professionelen elkaar gemakkelijk terugvinden.

Deze samenwerking lag voor de hand. Proximedia heeft na 16 jaar actief te zijn in de KMO-sector namelijk een uitgebreid netwerk van zelfstandigen en kleine bedrijven uitgebouwd. Ook BATIBOUW kan buigen op een professioneel netwerk en een bijzondere specialisatie in de bouwsector. Daarom waren zij de ideale partners.

Door de knowhow van deze twee bedrijven te combineren staan ze gezamenlijk ten dienste van de gebruikers van BATIBOUW+. Het online platform biedt dan ook niets dan voordelen voor zowel particulieren als professionelen.

Wij verzamelen offerteaanvragen via deze website en zorgen ervoor dat ze zo volledig en gedetailleerd mogelijk zijn. Professionele gebruikers van BATIBOUW+ hebben een eigen online interface en daar kiezen ze zelf de offertes die hen interesseren. Dit leidt tot een grotere tevredenheid bij de professionelen en een betere dienstverlening voor de particulieren.

BATIBOUW+, dé specialist in het samenbrengen van particulieren en vakmannen op het internet.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer