De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Bestrating

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gaat u uw terras renoveren, een oprit aanleggen, een nieuwe borduur aanbouwen, een rand leggen aan uw zwembad of vijver en heeft u hiervoor gekozen voor bestrating? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. 

De grondbewerking, materiaalkeuze of het laten weglopen van water zijn aspecten die u goed moet kennen en beheren om een duurzaam resultaat te verkrijgen.

Om u te helpen een goede partner te vinden voor de realisatie van deze grote werken, volstaat het om het aanvraagformulier in te vullen hieronder en u ontvangt verschillende offers die u kan vergelijken. Onze offertes voor bestrating zijn overigens volledig gratis.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Plaveisel kan worden aangelegd met zeer verschillende materialen. De bodem waarop u het zal plaatsen zal altijd een deel van uw keuze bepalen. Het esthetische en de prijs zijn secundaire criteria die uw beslissing sturen. Informeer u goed bij de gespecialiseerde ondernemers voor u overgaat tot actie.

Natuursteen (o.a.: Graniet, zandsteen, basalt, porfier, blauwe hardsteen), beton (klassiek, getrommeld of niet, in elkaar grijpend, modern, doorlatend of met gras) en terracotta zijn de belangrijkste bekende families.

Natuursteen

Dit materiaal wordt al duizenden jaren gebruikt. Het heeft een nobel karakter en geeft een tijdloze uitstraling aan een plaats. De installatie van deze steen is wel complexer dan andere soorten bestrating.  Het onderhoud vereist meer werk en het materiaal kan ook duur zijn. Vergelijk de prijs en laat u ook informeren over de comptabiliteit van deze steensoort met de aard van de bodem.

Beton

Als er één materiaal is dat de laatste jaren succes kent zowel in publieke plaatsen als bij privé-eigendommen, dan is het wel beton. We vinden het vooral terug in de steden en wordt meer en meer gebruikt in woningen (en niet alleen op de grond). Het is minder duur dan natuursteen, is robuust en gemakkelijk te onderhouden. Wel kan de kleur verslechteren met de tijd.

Terracotta

Het voornaamste voordeel van keramiek is de onveranderbare kleur. Het is de klei die de tegel vormt, alsook het glazuur die de kleur van deze ondergrond zal bepalen. Het resultaat van terracotta is uniek en geeft een warme uitstraling aan uw bodem. Dat plaveisel is gemakkelijk te plaatsen en geschikt voor alle grondsoorten. Daarenboven is het goedkoper dan de andere coatings. 

Vind een professional in uw buurt

Vraag advies om de meest geschikte ondergrond te vinden voor het budget dat u wenst. De vakmannen uit ons netwerk kunnen u helpen. Ontvang gratis en gemakkelijk prijsoffertes door uw project op te sturen via het formulier hierboven.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer