De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Verzekeringen

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wilt u gemakkelijk en snel verschillende verzekeringen vergelijken? Of zoekt u een betrouwbare verzekeringsmakelaar en heeft u geen tijd om zelf verschillende kantoren te bezoeken? BATIBOUW+ helpt u dan vooruit. Geef uw offerteaanvraag in voor verzekeringen en wees zo specifiek mogelijk over wat u zoekt. U ontvangt binnen enkele dagen tot 5 gratis offertes. Zo vergelijkt u van thuis de verschillende aanbiedingen en kiest u de verzekering die het best bij u past.

 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Iedereen weet het: verzekeringen zijn enorm belangrijk.  U kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een verzekering voor. Het is natuurlijk niet nodig om u voor alles te verzekeren, maar er zijn vele assuranties die verstandig zijn om te overwegen. Ontdek op BATIBOUW+ de verzekeraar die u kan helpen! 

Verzekeringen van a tot z

Een verzekering of assurantie is een overeenkomst tussen twee partijen. De ene partij noemt men de verzekeringsnemer en de andere is de verzekeringsmaatschappij. Er kan ook nog een derde partij aan te pas komen, een verzekeringsmakelaar, dat is een tussenpersoon die u kan adviseren en al uw vragen rond verzekeringen zal beantwoorden. 

Maar waarvoor dienen deze assuranties eigenlijk?  Ze worden ingeschakeld om de financiële gevolgen van een risico die u zelf niet wil of kan dragen te dekken. Maar weet u ook welke verzekering aan welk risico vasthangt?

  • Familiale verzekering: sluit u af om ongelukken aangebracht aan derden in uw privésfeer te dekken. Deze assurantie dekt zowel uzelf als al uw gezinsleden of mensen die onder uw hoede zijn. Huisdieren en gebouwen die u bezit vallen hier ook onder. U bent hiermee niet alleen in België verzekerd, maar ook in de rest van de wereld. 
  • Autoverzekering: is door de wet verplicht en vergoedt de schade die toegebracht is aan derden. Ze dekt niet alleen de chauffeurs, maar ook alle passagiers.
  • Brand-/woonverzekering: een brand of woonverzekering dekt u niet alleen voor brand, maar ook voor storm, hagel, sneeuw, natuurrampen inwerking van elektriciteit,  blikseminslag, waterschade, schade door stookolie, arbeidsconflicten, aanslagen, etc. Ook diefstal en schade van tuinen, zwembaden en zonnepanelen kunnen behoren tot deze assurantie. 
  • Motorverzekering: net zoals de autoverzekering is deze verplicht om af te sluiten. Kies ervoor om uw motor omnium te verzekeren of enkel voor diefstel of brand.
  • Schuldsaldoverzekering: gaat u een hypothecair krediet afsluiten? Dan is het aangeraden om een schuldsaldoverzekering te nemen. Zo voorkomt u dat uw partner plots een heel hoog bedrag moet afbetalen in geval u zou overlijden voor het geleende bedrag is afbetaald. 
  • Uitvaartverzekering: bij uw overlijden hebben uw nabestaanden heel wat te regelen. Behalve de financiële kant, komen er ook nog de vragen welke begrafenisondernemer er gekozen zal worden, hoe de uitvaart moet gebeuren, etc. Met de uitvaartverzekering hoeven zij zich geen financiële meer te maken. 
  • Reisverzekering: niets leuker dan op reis gaan, toch? Maar wat als u op reis iets tegenkomt? Neem een reisverzekering en vertrek met een gerust hart naar andere oorden. Er bestaan ook verschillende reisverzekeringen: annuleringsverzekering, aflopende reisverzekering (voor één vakantie) en een doorlopende reisverzekering (voor een heel jaar). 
  • Levensverzekering: deze assurantie groepeert meerdere verzekeringen die je in één contract kan combineren. Met de levensverzekering bouwt u een kapitaal op dat aan u zal uitbetaald worden op een vooraf bepaalde datum of aan een begunstigde indien u zou overlijden. 
  • Aanvullend pensioen: deze verzekering kan u zelf afnemen of kan ook georganiseerd worden door uw werkgever. Het is een pensioen waarmee u uw wettelijk pensioen kan aanvullen. 

Het blijft aangeraden om u over al deze verzekeringen extra te informeren bij een verzekeraar. Vraag daarom een offerte aan bij BATIBOUW+ en krijg tot 5 offertes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer