De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Vloerverwarming

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Vloerverwarming wordt heel vaak gebruikt in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het heeft heel veel voordelen ten opzichte van verwarmingsradiatoren. Vraag advies aan de aannemers van Batibouw + om de juiste keuze te maken. Vraag hier u 5 gratis offertes aan voor uw vloerverwarmingsinstallatie.

 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Is vloerverwarming een goed idee?

 We hebben hieronder de belangrijkste voordelen van vloerverwarming weergegeven:

  •  Vloerverwarming levert een aanzienlijke energiebesparing. De temperatuur van de vloerverwarming verwarmt sneller tot een aangename warmte dan de standaard radiatoren. U hoeft u vloerverwarming van twee graden te verminderen om de zelfde warmte te bereiken dan met uw verwarming. Hierdoor kunt u tot 10% op uw factuur besparen.
  • Door de radiatoren te verwijderen bespaard u meer ruimte
  • Door vloerverwarming verspreid de warmte zich beter in de volledig ruimte. U kan zo uw voetjes lekker verwarmen tijdens de winter.
  • Qua gezondheid en veiligheid : geen risico op brandwonden door een kokende radiator aan te raken, tijdens het verwarmen komen er prikkelbare stoffen vrij dit is niet het geval bij vloerverwarming.

 Zoveel voordelen ... Maar ook enkele nadelen.

Een van de nadelen, de belangrijkste is de traagheid van de verwarming. Inderdaad, de leidingen waarin het water loopt worden begraven in een dekvloer, de tijd die nodig is voor het verwarmen van de grond is nogal belangrijk, men adviseert over het algemeen om de temperatuur onder de 18 ° C niet zelfs 's nachts te verlagen.

Vloerverwarming wordt over het algemeen op de begane grond gebruikt, zelden voor kamers.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer