De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Pelletketel

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Bent u van plan een pelletketel te laten installeren? Wenst u snel een offerte te ontvangen voor de installatie van een pelletketel? Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt tot 5 gratis en vrijblijvende offertes en profiteert van de voordeligste aanbiedingen van onze aannemers.

 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waarom kiezen voor een pelletketel?

 

Pelletketels worden steeds efficiënter en vergen niet veel onderhoud. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zijn ontworpen om een volledig centraal verwarmingssysteem te laten werken en warm water te produceren, in tegenstelling tot conventionele pelletkachels. Dit type ketel wordt gevoed met biomassa pellets, een milieuvriendelijk materiaal dat wordt gemaakt van geperst hout, deze zijn niet zwaar, goedkoop en hebben een uitstekend rendement, soms hoger dan hout.

 

Hoe kiest u uw pelletketel?

 

Bij uw keuze moet u rekening houden met het rendement en de output, waarbij u ervoor moet zorgen dat deze waarden hoog zijn met een minimaal pelletverbruik. De meest efficiënte modellen werken automatisch, met name wat betreft het laden van de pellets en het verwijderen van de as. Het is ook van belang de aanwezigheid van warmtewisselaars te beoordelen die het rendement van de ketel optimaliseren, evenals de aard van de materialen waaruit het ketellichaam is opgebouwd, met name voor de verbrandingskamer. Kies ten slotte gecertificeerde en gegarandeerde modellen, ongeacht hun prijs.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer