De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Onderhoud van uw ketel: de juiste reflexen!

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 03-12-2019 15:56

Als de vakantie nadert, vermijd dan problemen. Babitouw+ geeft u enkele essentiële tips voor het onderhoud van uw verwarmingsketel.

"De kalkoen is klaar! O nee, er is geen verwarming meer. De gasten zullen het koud hebben..." Wilt u dit niet uitschreeuwen tijdens het kerstdiner? Heeft u dan weleens nagedacht over het onderhoud van uw ketel? Onze experts zullen u advies geven.

Voor uw ketel heeft u een professional nodig!

De verwarming is geen spelletje. Het is niet zoals het repareren van een fietsketting. U moet een beroep doen op professionals. De technische kennis die nodig is voor het onderhoud van een ketel is het resultaat van een berg ervaring.

VRAAG UW 5 GRATIS OFFERTES

Maar heeft u de juiste reflexen?

Wist u dat het uw plicht is als huurder om uw ketel minstens één keer per jaar te laten controleren? En dat dit onderhoud moet worden uitgevoerd door een professionele verwarmingsinstallateur?

Eigenaars, hetzelfde geldt voor u. Zoals het belangrijk is om uw schoorsteen te laten reinigen door een professional, moet u ook overwegen om uw verschillende verwarmingssystemen te laten onderhouden. Van houtkachels tot pelletkachels en ketels, alles heeft een goed onderhoud nodig.

Een verplicht onderhoud

Het is dus verplicht om uw toestellen minstens één keer per jaar te laten onderhouden, ook al is het voor een gasketel wettelijk mogelijk om dit eens om de twee jaar te laten doen. Maar waarom moet u dit doen?

Om ongelukken te voorkomen! Een slecht onderhouden ketel kost u veel meer dan enkel maar het bezoek van een professionele verwarmingsinstallateur.

Maar ook en vooral, een goed onderhouden ketel zal u in staat stellen om echt te besparen. Dit zal uw verbruik aanzienlijk verminderen en het rendement van uw toestel verhogen.

5 GRATIS OFFERTES

Batibouw+ heeft de geschikte professional voor u!

Batibouw+ brengt duizenden professionals in contact met particulieren. Als u op zoek bent naar een verwarmingsinstallateur voor het onderhoud van uw ketel, voor de renovatie van uw verwarmingsinstallatie en/of voor een nieuwe installatie, neem dan contact met ons op!

Hier vindt u alvast een selectie van één professional per regio!

 

 

Multi Installatie Techniek
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer