De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Hybride ketel

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Bent u van plan een hybride boiler te laten installeren? Wenst u snel een offerte te ontvangen voor de installatie van een hybride boiler of een hybride warmtepomp? Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt tot 5 gratis en vrijblijvende offertes en de voordeligste aanbiedingen van onze netwerkpartners.

 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat is een hybride verwarmingssysteem?

Het hybride verwarmingssysteem is een van de meest efficiënte systemen voor de verwarming en koeling van woongebouwen en voor de gelijktijdige productie van warm water.

Het werkingsprincipe lijkt sterk op dat van een hybride auto, die de voorkeur zal geven aan het gebruik van elektriciteit boven dat van benzine, maar indien nodig brandstof niet zal uitsluiten. Volgens hetzelfde principe combineert de hybride boiler het gebruik van stookgas en de warmtepomp om het gasverbruik tot een minimum te beperken.

 

Hybride condensatieketel of warmtepomp?

Beide zijn essentiële onderdelen van het hybride verwarmingssysteem en zijn dus geldig. Beide opties zijn geschikt voor alle klimatologische omstandigheden en maken, waar mogelijk, uitsluitend gebruik van hernieuwbare energiebronnen en verminderen de CO2-uitstoot.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer