De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Gasketel

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Er zijn allerhande manieren om uw woning te verwarmen. Zo ook is het verwarmen met gas een oplossing. Bent u op zoek naar meer informatie hierover? Of heeft u uw keuze al gemaakt, maar bent u voornamelijk nog op zoek naar een vakman die u kan helpen met installatie?

Het is een heel werk om op zoek te gaan naar de juiste professional. Er zijn veel dingen waar u aan moet denken en daarom is het interessant om de beste partner te vinden voor uw werken. Richt u daarom op ons formulier, vul het zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen u tot 5 offertes voor gasverwarming bezorgen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Als u op zoek bent naar een comfortabele, veilige en zuinige manier om uw woonst te verwarmen, dan zal u waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in een installatie op gas. 

Milieuvriendelijkheid eerst

Als u voor dit type verwarming gaat, kunnen wij u alleen maar aanraden om te overwegen om aardgas te kiezen. Waarom? Het is een zeer milieuvriendelijke brandstof, waaruit minder schadelijke stoffen komen dan uit aardolie bijvoorbeeld. 

Deze fossiele brandstof kan gebruikt worden om te koken of ruimtes te verwarmen.  Het is erg veilig aangezien het niet zelfontbrandend is en daarenboven nog goedkoper dan andere brandstoffen ook.

Wat moet u weten?

De optimale methode voor het verwarmen van uw volledige woning, blijft de centrale verwarming. Gecombineerd met een goede isolatie, zorgt het voor aanzienlijke energiebesparingen. Het bestaat uit een ketel (op olie, gas, hout of elektriciteit) of een warmtepomp die aangesloten is op een circuit van warmteverdeling die vertakt in heel de woning (via radiatoren of de vloer).

Het éénpijpsysteem

Hier worden de radiatoren in een serie geschakeld op één ringleiding. Zo wordt het retourwater van de ene radiator de aanvoer van de volgende. U zal hier besparen op leidingen, maar er treden jammer genoeg meer problemen op bij dit systeem. De warmte wordt bijvoorbeeld niet gelijkmatig verdeeld over het hele circuit.

Het tweepijpsysteem

Via dit systeem worden de radiatoren parallel aan elkaar verbonden met de ketel en beschikken over een aan- en afvoerleiding voor het warme water. Dankzij dit systeem is het mogelijk om elke radiator aan te passen en de gewenste temperatuur in te stellen per kamer.

Vloerverwarming

Deze vorm is erkend voor zijn thermisch comfort. Het warmwatercircuit wordt geïntegreerd onder de vloer en verdeelt de warmte gelijkmatig over de woning. Deze installatie zorgt voor betere prestaties en aanzienlijke besparingen in vergelijking met radiatoren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer