De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Onze vakmannen willen u iets vertellen: V-Clima

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 08-06-2016 14:35


In Stekene kan u de zaak V-Clima van Lennert Verheggen vinden. Het koeltechnisch gecertifieerd bedrijf staat steeds klaar voor het installeren en herstellen van koelcellen of andere professionele koelinstallaties. In januari besloten zij, na wat opzoekingswerk, om een contract te tekenen bij ons. Wij spraken met medezaakvoerster Anuschka Van Duyse over de beslissing om met ons in zee te gaan:

"In oktober besloot ik om mee in de zaak van mijn man te stappen. Toen waren we al aangesloten bij gelijkaardige initiatieven en ik heb mij hierin verder verdiept. Jullie website vond ik erg aanlokkelijk, de teksten waren duidelijk en alles werd goed uitgelegd. Daarom besloot ik om een e-mail te sturen. Wat ik zo positief vond, was dat ik de dag zelf nog opgebeld werd door iemand van het team van BATIBOUW+. Het was een heel aangenaam gesprek, waarin alles stap voor stap uitgelegd werd en dat maakte de dienst alleen maar interessanter. Ik heb het al voorgehad dat ze mij opbellen van andere bedrijven en dan zijn ze vaak veel bruter. Zo heb ik al geen zin meer in een samenwerking. Maar dat was bij BATIBOUW+ gelukkig niet het geval.

Het platform werkt heel goed en is enorm overzichtelijk. Ook krijg ik meteen een reactie als ik een vraagje heb en de e-mails die ik ontvang zijn altijd goed gestructureerd en duidelijk.

Dankzij jullie diensten hebben wij al meerdere klanten gevonden en verschillende werken kunnen uitvoeren, aldus een tevreden Anuschka.            

 

V-Clima aan het werk

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer