De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Verwarming

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Of het nu gaat over een kachel (op brandstof, gas, hout, steenkool), centrale verwarming, een mazouttank of een onderhoud, bij BATIBOUW+ zal u de beste vakmannen vinden tegen de beste prijs. Vul de offerteaanvraag in voor uw verwarming en ontvang tot 5 gratis offertes die voldoen aan al uw wensen.


De verschillende beschikbare systemen

Hoe kan u kiezen tussen al deze mogelijkheden? Alles hangt af van uw wensen en uw huis. Uw keuze moet bijdragen aan de juiste oplossing die is aangepast aan uw leefomgeving. 

Elk systeem heeft een bepaalde werking afhankelijk van de omgeving. Het is belangrijk om het meest optimale systeem te kiezen. Uw keuze zal ook afhankelijk zijn van de aard van de energie die u wenst. U kan kiezen tussen mazout, gas en elektriciteit

Vul nu een offerteaanvraag in op onze website in functie van uw wensen en ontvang tot 5 offertes voor uw verwarming van professionele vakmannen.

Welke werken moet u voorzien?

Bepaalde werken worden gedurende de levensduur van uw apparaten verwacht om de energieprestaties te vrijwaren:

  • Installatie
  • Onderhoud
  • Ontkalking
  • Reparatie en dépannage
  • Schoorsteenvegen

De installatie van de verwarmings- en koelingssystemen vraagt een lange termijn investering en de prijs kan sterk variëren afhankelijk van het merk en model. Daarom is het heel belangrijk om ze goed te onderhouden om een lange levensduur te garanderen.

Advies nodig?

Omdat elke investering een goede voorbereiding vraagt, bieden wij u een breed scala aan advies aan. Onze experts zullen u helpen met uw werken en in het bijzonder helpen zij u om uw energieverbruik te verminderen. 

Op BATIBOUW+ zal u de meest relevante adviezen krijgen van echte specialisten. Afhankelijk van uw wensen en uw budget helpen wij u te kiezen voor de beste oplossing voor uw verwarming en de klimaatbeheersing van uw leefomgeving.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer