Verhuizen zonder al teveel problemen is geen gemakkelijk werk. Vaak wordt een gebrek aan organisatie een probleem en de irritaties lopen al snel op. Om te voorkomen dat u overweldigd wordt door onvoorziene omstandigheden, roept u best de hulp in van een gespecialiseerde firma die zich bezig houdt met alles.

BATIBOUW+ brengt u in contact met professionals uit de sector. Beschrijf voor ons uw project in enkele lijnen in het formulier hieronder en wij zullen het voorstellen aan ons netwerk. Nadien kan u gratis tot 5 offertes van verhuisfirma’s ontvangen.

Verkrijg gratis offertes In een klik!

Een betrouwbare verhuizer

U zal het grootste deel van uw bezittingen toevertrouwen aan een verhuisfirma. Uw goederen, waardvol of niet, worden verplaatst en het is niet meer dan logisch dat u hiervoor de beste service wenst. Een goede partner vinden, zit hem in de details. Lees goed de volgende criteria om de juiste keuze te kunnen maken:

  • Kijk naar de intrinsieke kwaliteit van het bedrijf: aantal werknemers, jarenlange ervaring, aantal vrachtwagens, heftrucs, trailers, de reputatie, referenties,…
  • De prijs van de aangeboden prestatie
  • De beschikbaarheid
  • Het aanbieden van andere diensten zoals het lenen van een lift, het aanbieden van karton, verpakken, het demonteren en monteren van meubels, beschikken over een magazijn,…

De afrekening?

Vaak zullen verhuizers een vaste prijs aanrekenen. Zo kan u zelf kiezen in welke mate u hen wilt laten tussenkomen en wat u uit handen geeft.

Het is bijvoorbeeld perfect mogelijk om een firma enkel te vragen voor het verplaatsen van uw kartonnen dozen. Maar u kan evengoed uw volledige verhuis van A tot Z aan hen over laten.

Ik wil een offerte!

Om een algemeen beeld te krijgen over de prijzen die deze bedrijven kunnen vragen, kan u het formulier hierboven invullen. Het is de eerste stap om uw partner voor deze werken te vinden.

Onze verbintenissen

  • 01. Netwerk van vakmannen overal in België
  • 02. Snel offertes op maat van uw behoeften
  • 03. Customer team staat voor u klaar

Professionals actief op internet in België en Luxemburg

Batibouw+ - Professionelen

Professionelen

Ben je op zoek
naar nieuwe klanten

Word lid van ons netwerk
van professionals

Register

Batibouw+ wordt door haar gebruikers beoordeeld met 4,5/5!

Batibouw+ - Témoignages
Gemiddelde score : 4,4
Gebaseerd op : 10 recensie(s)
10 berichten