De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Verhuizen naar het buitenland

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Onze professionele verhuisfirma’s komen tussen om u te helpen!

Laat hen doen, ze houden zich met alles bezig. Het enige wat u nog moet doen, is ons laten weten wat uw project is en u ontvangt nadien van ons tot 5 offertes om te verhuizen naar het buitenland.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Twee verschillende diensten

Er bestaan twee manieren om uw spullen te verhuizen naar het buitenland: de deur-aan-deur transporten of met groupage.

  • De diensten voor een deur-aan-deur transport naar het buitenland, is bijna hetzelfde als deze voor het binnenland. De verhuizers zullen van begin tot eind de levering van uw goederen beheren. Natuurlijk is het aan u om te kiezen of ze ook de verpakking, het demonteren van meubels en het leveren van karton op zich moeten nemen.

Uw goederen worden dus van punt A naar punt B gebracht.

  • Groupage slaat op de vorm van transport waarbij de goederen van verschillende verzenders via eenzelfde transportmiddel verplaatst worden. Vaak zullen verschillende verhuisbedrijven dezelfde routes nemen. Zij stellen u daarom voor om uw goederen mee te nemen in hun vrachtwagen en te profiteren van hun traject. Hierdoor zal het mogelijk zijn om aan u een interessante prijs aan te bieden.

Ik wil meer informatie

Om meer informatie en gedetailleerde offertes te ontvangen die aangepast zijn aan uw project, kan u uw aanvraag doorsturen via ons formulier. Wij zorgen er dan voor dat dit formulier in de handen komt van onze internationale verhuizers. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer