De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Verhuizen naar het buitenland

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Onze professionele verhuisfirma’s komen tussen om u te helpen!

Laat hen doen, ze houden zich met alles bezig. Het enige wat u nog moet doen, is ons laten weten wat uw project is en u ontvangt nadien van ons tot 5 offertes om te verhuizen naar het buitenland.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Twee verschillende diensten

Er bestaan twee manieren om uw spullen te verhuizen naar het buitenland: de deur-aan-deur transporten of met groupage.

  • De diensten voor een deur-aan-deur transport naar het buitenland, is bijna hetzelfde als deze voor het binnenland. De verhuizers zullen van begin tot eind de levering van uw goederen beheren. Natuurlijk is het aan u om te kiezen of ze ook de verpakking, het demonteren van meubels en het leveren van karton op zich moeten nemen.

Uw goederen worden dus van punt A naar punt B gebracht.

  • Groupage slaat op de vorm van transport waarbij de goederen van verschillende verzenders via eenzelfde transportmiddel verplaatst worden. Vaak zullen verschillende verhuisbedrijven dezelfde routes nemen. Zij stellen u daarom voor om uw goederen mee te nemen in hun vrachtwagen en te profiteren van hun traject. Hierdoor zal het mogelijk zijn om aan u een interessante prijs aan te bieden.

Ik wil meer informatie

Om meer informatie en gedetailleerde offertes te ontvangen die aangepast zijn aan uw project, kan u uw aanvraag doorsturen via ons formulier. Wij zorgen er dan voor dat dit formulier in de handen komt van onze internationale verhuizers.