De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Meubelbewaring

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

U wilt binnenkort enkele goederen opslaan op een veilige, goed uitgeruste, bewaakte plaats. Weet u niet waar u hiervoor terecht kan? Wilt u graag enkele prijzen of de verschillende diensten die aangeboden worden vergelijken? In dat geval kan u het formulier hieronder invullen.

Wij zullen uw aanvraag doorgeven aan ons netwerk van professionals in meubelbewaring en laten 5 van hen toe om u een prijsoffer op te sturen. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Bewaar uw goederen met een gerust hart

Hier is het vooral belangrijk dat u een specialist vindt die beschikt over kwaliteitsvolle containers, boxen, opslagplaatsen waar uw waardevolle goederen niet in rook zullen opgaan en beschermd zijn tegen diefstal of waterschade. 

Meubelbewaring is ook interessant indien er zich onverwachte zaken voordoen. Behalve het feit dat het handig is bij het verhuizen, kan het ook handig zijn om goederen te stockeren als u thuis last heeft van het slechte weer. De specialisten zijn vaak gewend om met deze situaties om te gaan en kunnen daardoor zeer snel reageren op uw verzoek. 

Hoelang en aan welke prijs?

Hier is flexibiliteit enorm belangrijk. Tijdelijk of voor lange termijn, deze oplossing past zich gemakkelijk aan uw noden aan. Natuurlijk verandert de prijs afhankelijk van de duurtijd en is het zeer variabel afhankelijk van het volume dat u wenst te huren. 

Vraag meer informatie

Om een beter idee te krijgen over de diensten die aangeboden kunnen worden en om verschillende prijzen te vergelijken, kan u best een beroep doen op ons platform. Vul het formulier hierboven in en wij zorgen ervoor dat we u tot 5 offertes voor meubelbewaring kunnen bezorgen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer