De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Internationaal transport

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wenst u bepaalde goederen te vervoeren naar het buitenland? Het is niet altijd simpel om de juiste firma te vinden die u hiermee kan helpen. Gelukkig bent u op de juiste website terechtgekomen.

Bij ons is het namelijk mogelijk om gratis tot 5 offertes voor internationaal transport te ontvangen en dat simpelweg door het aanvraagformulier hieronder in te vullen. Voor u het weet heeft u het juiste vervoer gevonden!


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waar moet u op letten?

Het is heel belangrijk dat u een goede keuze maakt. Een professioneel transportbedrijf moet u kunnen beloven om uw goederen op een veilige manier van punt A naar punt B te brengen. Maar, wat zijn dan de belangrijkste criteria waar u moet op letten bij uw keuze?

  • Zoek steeds een voertuig dat afgestemd is op uw product. Wilt u bijvoorbeeld iets vervoeren dat koel bewaard moet worden? Zorg er dan voor u dat u kiest voor een truc met een ventilatiesysteem.
  • Zorg ervoor dat het bedrijf uw goederen goed verpakt en de opslag optimaliseert.
  • Een barcodesysteem zorgt ervoor dat u het vervoer kan traceren en controleren.
  • Kies een bedrijf waarvan u weet dat het samenwerkt met gekwalificeerd personeel. Meestal heeft een internationaal transportbedrijf magazijnen in meerdere landen, hun personeel is dus vaak meertalig. 

De juiste keuze

Door een beroep te doen op de vakmannen uit ons netwerk, maakt u een juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat u, na het invullen van de aanvraag, kan kiezen tussen ongeveer 5 professionele firma’s voor het vervoer van uw goederen naar het buitenland. Waar twijfelt u nog aan? 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer