Wilt u een verhuiswagen huren om zelf uw verhuis te organiseren of zoekt u liever een firma die alles voor u regelt? Dat kan! Vul uw offerteaanvraag in en wij bezorgen u tot 5 offertes. Één van onze medewerkers zal eerst contact met u opnemen om de offerteaanvraag verder uit te werken. Zo ontvangt u enkel offertes die voldoen aan uw noden en wensen.

Batibouw+ - VerhuisfirmaVerhuisfirma
Mijn gratis offertesVoir plus
Batibouw+ - Verhuizen naar het buitenlandVerhuizen naar het buitenland
Mijn gratis offertesVoir plus

Zoekt u een firma om uw bezittingen te vervoeren? Verhuist u en heeft u hulp nodig om al uw zaken te verplaatsen?

Het is niet gemakkelijk om na te gaan welk budget u moet voorzien voor deze diensten, laat u daarom helpen door een offerteaanvraag in te vullen bij BATIBOUW+. Hoe gaat u te werk? Ga naar de pagina waar u graag een offerte van wenst te ontvangen en vul het formulier in. Ons team zal nadien contact opnemen met u om uw offerteaanvraag te kwalificeren, u zal dus met ons uw formulier overlopen om na te gaan of de informatie volledig en correct is. Nadien zal een van onze vakmannen contact met u opnemen en zal u tot 5 gratis offertes voor uw verhuis en transport ontvangen!

Welke afmeting moet uw opslagplaats hebben?

U moet dringend verhuizen en kan nog niet direct al uw spullen in een nieuwe woning opslaan? Of moet u tijdelijk enkele kamers legen en weet u nietwaar u heen moet met al uw meubilair? Schat de ruimte die u nodig hebt in aan de hand van volgende tabel.

Het aantal kamers dat u leegmaaktDe inhoud die u nodig heeft
Voor een geïsoleerde kast en een paar dozen2m³-6m³
Één kamer3-9m³
Twee kamers4-15m³
Drie kamers6-24m³
Vier kamers9-36m³
Vijf kamers15-45m³
Zes kamers en meer16-50+m³

Wilt u meer weten? Onze verhuisfirma’s zullen u met plezier informeren! Contacteer hen vandaag nog.

Niets vergeten?

Organisatie is het sleutelwoord voor verhuizen zonder problemen!

Hier onze 5 tips voor verhuizen zonder zorgen!

  1. Lijst alles op dat u wil meenemen en maak een retroplanning. Als verhuizen te dwingend en lastig lijkt voor u, zal deze planning u toelaten om een beetje te ontspannen op momenten dat anderen zouden panikeren wegens tijdgebrek. Ontbreekt u echt veel tijd? Doe dan een beroep op een transportbedrijf. Vaak komen zij eerst tot bij u om het volume van uw inventaris te berekenen. En zo met u na te gaan hoeveel tijd u nodig heeft.
  2. Begin bij voorkeur een maand en een half voor de grote dag met het vullen van kartonnen dozen. Het is de perfecte gelegenheid om uw oude kleren, snuisterijen en versleten meubilair eindelijk weg te geven of gooien.
  3. Markeer de verhuisdozen goed en bewaar ze op de juiste plaats. Niets is vervelender dan op zoek te gaan naar een object waar u zeker van bent dat u het al gezien had. Noteer daarom zeer goed de inhoud van alle dozen. Doe dat met onuitwisbare inkt en bij voorkeur aan de zijkant, zodat het goed zichtbaar is!
  4. Let op dat u zich niet mispakt aan het gewicht. Het is een misvatting dat we de zware en lichte objecten moeten verdelen over een grote doos. Het ideale is om de zware objecten op te slaan in kleine boxen en de lichtere objecten kan u dan in een grote doos steken. Zo zal u het risico verminderen dat een doos bezwijkt aan het gewicht van te grote en zware elementen.
  5. Voorzie genoeg verhuisdozen. U kan ze makkelijk en snel aankopen, maar wij hebben een tip om hierop geld te besparen (ongeveer € 150): ga regelmatig langs bij grootwarenhuizen en supermarkten en vraag daar naar grote dozen. Let wel op, u bent niet alleen, doe het dus op tijd! U zal verstelt staan van hoeveel mensen er bananendozen vragen in de winkel!

Voor een comfortabele verhuis zonder stress kunnen de verhuisfirma’s uit het BATIBOUW+ netwerk u hun offerte opsturen! Vraag ze dus snel aan, waarop wacht u? Het is volledig gratis!

Onze verbintenissen

  • 01. Netwerk van vakmannen overal in België
  • 02. Snel offertes op maat van uw behoeften
  • 03. Customer team staat voor u klaar

Professionals actief op internet in België en Luxemburg

Batibouw+ - Professionelen

Professionelen

Ben je op zoek
naar nieuwe klanten

Word lid van ons netwerk
van professionals

Register

Batibouw+ wordt door haar gebruikers beoordeeld met 4,5/5!

Batibouw+ - Témoignages
Gemiddelde score : 4,4
Gebaseerd op : 10 recensie(s)
10 berichten