De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Tuinarchitect

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

U wil een meerwaarde geven aan uw omgeving door een tuin aan te leggen of deze te renoveren ?

U wilt een groene toets toevoegen aan uw woning? Aarzel dan niet en vul onderstaande aanvraag in.

Wij bezorgen u volledig gratis tot vijf bestekken. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat doen landschapsarchitecten ?

Landschapsarchitecten zijn experten met een buitengewone verbeelding en creativiteit. Zij analyseren de plek waar ze moeten werken met een totaal nieuwe blik en stellen een diagnose op van wat mogelijk is.

Zij kunnen ook al betrokken worden bij het voorontwerp en het verloop van de hele werf. Zij bedenken en leveren de plannen, tekeningen en schetsen voor de uiteindelijke uitvoering en nemen ook alle administratieve taken voor hun rekening, zoals offertes aanvragen of de bijzondere bepalingen in verband met het ontwerp.

Tuinarchitecten moeten beschikken over gevarieerde en complexe vaardigheden. Zij moeten vooral uitblinken in architectuur, openbare werken, bouwkunde en plantkunde. Maar zij moeten ook thuis zijn in elektriciteit, metselwerk, loodgieterij en hydraulica, en een harmonische tuin met groene planten aanleggen, waarbij rekening wordt gehouden met de aard van de bodem, het klimaat, en uiteraard ook met het beschikbare budget.

Het bedrag voor de werken hangt uiteraard ook af van vele andere factoren, zoals bijvoorbeeld of de bodem gesaneerd moet worden of niet, of er al dan niet een beroep gedaan moet worden op zware machines, welke elektrische en hydraulische installaties er moeten komen enz.

Het gehele project is groot, doe daarom een beroep op vakmensen uit de sector voor de juiste oplossing. Vergelijk alle offertes en verschillende visies op het uiteindelijke resultaat die onze landschapsarchitecten u voorstellen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer