De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Tuinaanleg

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Bij het aanleggen van uw tuin komen verschillende elementen kijken. Effenen, onkruid verwijderen, ploegen, zaaien, het kan allemaal worden gedaan door een vakman.

Deze neemt in uw plaats contact op met de verschillende vakgroepen met het oog op de goede uitvoering van het project.

Vul daartoe onderstaande aanvraag in en kies uit de vijf offertes de offerte die best overeenstemt met uw wensen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Op welke vakgroep een beroep doen ?

Landschaps- of tuinarchitecten zijn experten met een buitengewone verbeelding en creativiteit. Zij analyseren uw tuin met een totaal nieuwe blik en stellen een diagnose op van wat mogelijk is.

Zij kunnen ook al betrokken worden bij het voorontwerp en het verloop van de hele werf. Zij bedenken en leveren de plannen, tekeningen en schetsen voor de uiteindelijke uitvoering en nemen ook alle administratieve taken voor hun rekening, zoals offertes aanvragen of de bijzondere bepalingen in verband met het ontwerp.

Boomkwekers zorgen voor de planten in de boomkwekerijen en kunnen u helpen bij het kiezen van de planten die geschikt zijn voor uw tuin. Ze kunnen ook samenwerken met uw tuinman om de best mogelijke keuze te maken.

Sierplantenkwekers zorgen op hun beurt voor de goede ontwikkeling van de planten van zodra ze geplant zijn tot ze klaar zijn voor het oogsten. Net als de boomkwekers kunnen ze samenwerken met uw tuinman om de best mogelijke keuze te maken voor uw tuin.

Tuinmannen zijn mensen die in tegenstelling tot de hiervoor genoemde vakmensen het hele jaar door voor u werken. Ze verzorgen uw tuin en al uw planten. Tijdens de lente zorgen zij ervoor dat uw tuin in bloei staat en een aangename plek is om te vertoeven.

Samen kunnen deze gepassioneerde vakmensen uw tuin omtoveren tot een aangename bloeiende groene ruimte! 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer