De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Hekken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

U hebt een toegangspoort nodig voor uw eigendom? U wenst een schutting in stijl te plaatsen ?

Dat kan, een poort of een schutting kan in vele gevallen nuttig zijn.

Hierna vindt u meer informatie en een aanvraagformulier voor de installatie van een schutting of poort. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waar moet rekening mee gehouden worden ?

Er bestaan verschillende types poorten voor verschillende soorten installaties en woningen. Wij raden u aan eerst onderstaande informatie te lezen zodat u alvast een eerste idee hebt over wat geschikt is voor uw woning.

  • Met vleugels

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Bestaat uit twee vleugels die naar binnen toe opengaan. Deze poort kan handmatig worden gebruikt of voorzien worden van een motor.

  • Opengewerkt

Dit type laat licht door onderaan en door de schutting. Zo wordt een zeer esthetisch en decoratief effect gecreëerd (wel beschermt het niet goed tegen inkijk). Ook half opengewerkt is mogelijk, met minder opening aan de kant van de openbare weg. Allebei geven de mogelijkheid om een geheel persoonlijke toegang te creëren.

  • Met volle onderkant

Dit type installatie laat geen licht door onder aan de poorten, alleen bovenaan laat de poort licht door met zicht naar buiten. Dit type is even esthetisch en veiliger dan een opengewerkte poort.

  • Vol

Deze poort laat noch bovenaan noch onderaan licht door, voor de totale intimiteit van uw eigendom.

  • Rechthoekig, gebogen of gegolfd

Volgens uw smaak en wens kan uw toegang verschillende vormen en kleuren hebben. Vergelijk en visualiseer wat elk type kan toevoegen aan het geheel van uw woning.

Voor al deze verschillende poorten kan een motor worden voorzien voor gemakkelijke en snelle bediening.

  • Schuifpoort

Heeft geen extra ruimte nodig voor openen en sluiten en is dus geschikt voor kleinere ruimtes. Deze poort opent zijdelings naar rechts of links en neemt geen ruimte in binnen het eigendom.

  • Elektrisch en automatisch

Deze twee systemen vullen elkaar aan en bieden een veel groter gebruikscomfort dan een handmatige poort. Openen gebeurt met een afstandsbediening en een aanwezigheidsdetector zorgt voor de sluiting. Bij een elektriciteitsuitval is het altijd mogelijk om de poort handmatig te bedienen. Deze systemen zijn geschikt voor elke installatie en voor elk type toegang.

Welke materialen kunt u gebruiken ?

Smeedijzer is zeer sterk en decoratief erg elegant, maar in vergelijking met de andere materialen wel duurder. PVC is erg licht, gemakkelijk te hanteren en bovendien minder duur dan de andere materialen. Aluminium roest niet, is duurzaam en geeft uw woning een hedendaagse look. Hout is dan weer een edel materiaal, dat jaarlijks moet onderhouden worden om bestand te zijn tegen slechte weersomstandigheden, maar het geeft uw woning wel een bijzonder karakter en stijl.

Stuur ons uw aanvraag van zodra u een stijl hebt gekozen en wij bezorgen u de bestekken van onze partners om uw project te verwezenlijken. Als u nog twijfelt, kunnen zij u adviseren om de beste oplossing te vinden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer