De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Tuin

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Zoekt u een vakman voor uw tuinaanleg of een onderhoud? Wilt u een carport of veranda plaatsen? Een tuinman of -architect inhuren? Bij BATIBOUW+ vindt u alle hulp voor een mooie hof. Dien uw offerteaanvraag in en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de offerteaanvraag verder uit te werken. Nadien bezorgen wij u tot 5 offertes voor uw tuin.


De werken in uw tuin zijn talrijk en uitzonderlijk gevarieerd. Het onderhoud kost tijd en vaak ook deskundigheid. Het merendeel van het werk voert u best uit bij milde temperaturen en bij weinig regen. Daarom zijn de herfst en de winter belangrijke momenten om zich te concentreren op andere taken. Tijdens deze maanden kan u bijvoorbeeld zorgen voor het algemeen onderhoud (snoeien, kappen van bomen, het onderhoud van de septische put, reinigen van de carport, opruimen, enzovoort). Al deze werken kan u natuurlijk ook uitbesteden aan een tuinman, tuinbedrijf of -aanlegger. U kan al deze vakmannen vinden bij BATIBOUW+!

Eén tuin, duizend mogelijkheden

Voor elke fase van uw tuinwerken staan BATIBOUW + en haar partners aan uw zijde. 

Ontwerp uw tuin

Wat zou een huis zijn zonder de grond en een hof? Stel uzelf de juiste vragen om de duurzaamheid van uw woning te verzekeren:

  • Onderhoud: methode, moeilijkheidsgraad, de benodigde tijd, renovatie, vernieuwingen, enzovoort
  • Garantie: duurzaamheid, inhoud (terugbetaling, vervanging, ondersteuning), prijs, vernieuwing,...
  • Kwaliteit: van hout bijvoorbeeld. Wij zorgen voor de densiteit van de planken en voor de samenstelling ervan.

Laat uw wensen in vervulling gaan!

Omring uw huis

Decoreer en bescherm uw huis tegelijkertijd. Wij brengen u in contact met de beste vakmannen voor het installeren van uw hekwerk, poorten of afsluitingen rond uw huis. 

Een pad of oprit om U tegen te zeggen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het formulier van uw gewenst project in te vullen en u ontvangt van ons 5 offertes. 

Dagelijks genieten

Doe uzelf een plezier! Geniet nog meer van uw hof door er een persoonlijke touche aan te geven. Doe een beroep op gespecialiseerde tuinaanleggers of tuinarchitecten om de plaats van uw dromen te creëren

Wilt u graag een zwembad installeren? Ook al zijn de weersomstandigheden niet altijd ideaal in België, toch is het aanbod aan zwembaden groot. Zo kan u offertes verkrijgen voor alle budgetten, alle regio’s en ook voor het breed scala van materialen.

Uw eigendommen onderhouden

Verzorg uw woning en verlos uzelf van de meest ondankbare taken via onze vakmannen. Zij kunnen u informeren over de beste tijd om uw bomen te snoeien, de veiligheidsmaatregelen, vergunningen of gemeentelijke obligaties, enzovoort. 

Heeft u een septische put? Vergeet niet deze te onderhouden en elk jaar te controleren!

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer