De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Timmerwerken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Er zijn vaak veel kleine werkjes die opgeknapt moeten worden in huis. Denk aan het vervangen van uw raamkozijn, uw houten trap repareren, een nieuwe deur plaatsen, etc. Lijkt het u ook niet fantastisch om voor al deze werken één vaste timmerman te gebruiken waar u altijd op kan rekenen? Zoek deze vakman bij BATIBOUW+ door ons formulier in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat u tot 5 offertes voor timmerwerken van onze professionals ontvangt.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Niet alleen uw kleine werkjes kunnen worden opgeknapt, ook grotere werken aan bijvoorbeeld een nieuwbouw zijn voor onze timmermannen geen obstakel. Vul ons aanvraagformulier in en onze vakmannen zullen nagaan of uw werken iets voor hen is. Als zij geïnteresseerd zijn, zullen zij een prijsofferte opmaken met welke zij zo goed mogelijk proberen voldoen aan al uw wensen.

Een timmerman of een houtbewerker?

Het is niet altijd gemakkelijk om uit te zoeken naar wat u juist op zoek bent. Als u zelf niet bezig bent met een van deze ambachten weet u waarschijnlijk niet altijd goed wat nu juist het verschil is. Daarom leggen wij dat graag voor u uit

  • Timmerwerken zijn grotere werken die vooral in de bouw het onderhouden of plaatsen van vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen inhouden. In de meubelmakerij worden deze vakmannen schrijnwerkers genoemd en maken zij maatkasten, keukens, etc.
  • Houtbewerken is een preciezer werk met een origineel eindresultaat. Een houtbewerker maakt bijvoorbeeld houten kunstwerken, antiek, stijlmeubels, decoratieve of nuttige voorwerpen, etc. 

Uw allround vakman

In deze ambacht bestaan nog enkele onderverdelingen.

  • Een daktimmerman plaatst hij dakconstructie nadat een ruwbouw is afgewerkt. Bij alle werken die te maken hebben met deze constructie kan zijn hulp ingeroepen worden. 
  • Als meubelmaker timmert hij meubels van verschillende materialen in elkaar. Zowel hout, kunststof of metaal zijn materialen waar hij mee kan werken. Denk bij meubels bijvoorbeeld aan kasten, tafels, stoelen, etc.
  • Vandaag de dag gebeuren er veel bewerkingen door het gebruik van machines. Ook hiervan hebben er vakmannen hun specialiteit gemaakt. Zij staan in voor het machinaal bewerken van hout.

Waarom u hen nodig hebt

We geven toe: er zijn werkjes die u zeker zelf kan opknappen. Maar dat is niet het geval voor alle timmerwerken. Kent u bijvoorbeeld alle voorschriften die nodig zijn voor u een dak installeert? Weet u hoe u perfect kan meten of een bepaalde trap in de voorziene plaatst zal passen? Kan u zonder hulp een stelling plaatsen? Kan u uw deurkozijn vervangen zonder grote schade aan te richten aan uw muren? Heeft u vaak neen moeten antwoorden op deze vragen? Geen nood! Onze professionals zeggen ja op elk werk dat binnen hun vakgebied valt en helpen u graag met al deze werken!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer