De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Metaalbewerking & Ijzergieterij

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

IJzerwerk is een ambacht dat nog steeds met veel vakmanschap uitgeoefend wordt en zichzelf blijft heruitvinden. Op architecturaal gebied wordt het materiaal vaak gebruikt als een decoratief element.

Het is dus meer dan normaal dat we het de dag van vandaag nog steeds terugvinden in verschillende woningen.

Staal, inox of aluminium zijn materialen met enorm veel potentieel. Dankzij het robuust of flexibel karakter zijn professionele metaalbewerkers in staat om voor u unieke creaties te maken: een op maat gemaakte trap, gepersonaliseerde veranda en glasomkaderingen  zijn slechts enkele voorbeelden.

Meer informatie over de haalbaarheid en de kosten van uw project kan u verkrijgen door het onderstaand formulier in te vullen. Nadien sturen wij u tot 5 offertes voor metaalbewerking en ijzergieterij van onze ambachtslieden. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Realisaties van smeedwerk

Richt uw huis met stijl in en doe een beroep op smeedijzer! Er zijn enorm veel voorbeelden van deze realisaties en elk stralen ze een onmiskenbare charme uit.

Balustrades, balkons, trappen, raambescherming, leuningen, portalen..  Het wordt echt overal gebruikt! En het mooie van dit alles, u kan het ook gemakkelijk combineren met andere materialen zoals glas of hout. We vinden het vooral terug in metalen trappen.

De gebruikte materialen

  • Staal: legering van ijzer en koolstof

Stevig maar zwaar presenteert het zich in verschillende formaten (zink, inox, cortenstaal). Het kan ook worden gelegeerd met andere materialen (nikkel, chroom, mangaan of tin).

  • Ijzer

Zachter dan staal en een puur metaal. Het werd ooit meer gebruikt dan ander ijzerwerk. 

  • Aluminium

Licht, kneedbaar en roestvrij. Het is 100% recyclebaar, maar er kan wel een intensieve energieproductie aan voorafgaan. 

  • Inox

Een legering uit nikkel, chroom en een legering van ijzer en koolstof. Het wordt vaak gebruikt om zijn groot designaspect. 

Is mijn project realiseerbaar?

Wij bieden u een samenwerking aan met de beste professionals in de sector. Door uw aanvraag in te dienen via het bovenstaande formulier, ontvangt u tot 5 prijsoffers van onze partners.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer