De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Schrijnwerken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wilt u het houtwerk van uw deuren vernieuwen? Een dressing plaatsen? Een trap op maat voor uw huis laten maken? Dan heeft u een ervaren schrijnwerker nodig! BATIBOUW+ brengt u in contact met professionele vakmannen uit uw regio. Vul het formulier in en ontvang tot 5 gratis offertes voor uw schrijnwerken. Daarna is het aan u om de beste partner te kiezen.


Het verschil tussen schrijnwerker en meubelmaker?

Wat zijn de verschillende criteria om de twee beroepen van elkaar te onderscheiden?

Meubelmakerij is een ambacht waarin men slechts in beperkte hoeveelheden produceert. De taak van een meubelmaker bestaat er in om meubels of houten panelen te maken volgens een ambachtelijk en complex proces. 

Schrijnwerkerij verwijst naar het geheel van technieken die gebruikt worden voor het uitvoeren van vrij kleine werken, zoals het maken van maatkasten, keukens, etc. 

Deze twee beroepen onderscheiden zich ook door het soort hout dat gebruikt wordt. Meubelmakers gebruiken hard- of zachthout waarin men de houtlagen gaat bewerken. Terwijl schrijnwerkers met massief hout werken waarvan de stukken in principe volledig blootgesteld blijven en niet bewerkt worden. 

Op maat gemaakte realisaties

U zoekt een schrijnwerker om één reden: het unieke karakter en het vakmanschap van zijn creaties. De uitdaging is om een professional te vinden die perfect aan uw vraag kan beantwoorden. Het is onmogelijk om willekeurig uw partner te vinden voor het bouwen van een trap, kast of ander houtwerk. Net daarom staat ons netwerk van vakmannen tot uw beschikking. Wij kiezen onze partners nauwkeurig om u de meest toegewijde vakmannen te kunnen aanbieden. 

Uitzonderlijke ambachten

Een trap, dressing, wandkast, bibliotheek, etc. in elkaar steken, deze kennis wordt niet aan iedereen meegegeven. Doe een beroep op de vakmannen van BATIBOUW+! Zo bent u zeker van een prestatie die voldoet aan uw behoeften, budget en deadlines. Vergeet de industriële productie en laat u verleiden door onze meubelmakers en timmermannen

Het succes van houtskeletbouw

Houten huizen worden steeds populairder. Ze zijn zelfs op lange termijn goedkoper dan de traditionele gebouwen, ze zijn snel gemonteerd, geven een uniek aspect aan uw woning en hebben een ongekend ecologische belang. Profiteer van al deze voordelen door samen te werken met een van onze vakmannen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer