De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Ruitenwasser

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Alle ramen van uw woning wassen kan heel wat hoofdbrekens kosten wanneer ze moeilijk bereikbaar zijn.

Onze vakmensen kunnen u snel adviseren en hun bestek bezorgen.

Vul onderstaande aanvraag in en wij bezorgen u tot vijf bestekken. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Ramen wassen ?

Dit kan een extreem moeilijke opdracht zijn als ze erg hoog zijn, op het dak of gewoon als u niet beschikt over de noodzakelijke middelen. De vakmensen zijn in het algemeen goed uitgerust. Ze hebben schuifladders met een groot bereik of andere passende uitrustingen.

Hoeveel gaat u dat kosten? De diensten die u kiest tijdens het onderhoud met de aannemer hebben een directe impact op de prijs die u zult betalen. Voor het schoonmaken van de binnenramen van een woning betaalt u ongeveer 90€. Voor de buitenkant gaan de tarieven een beetje omhoog, vooral door de specifieke uitrusting en het risico, reken daarvoor op 116€.

Ook het aantal ramen van de woning zal invloed hebben op het bedrag dat u moet betalen. Als u een woning hebt met 10 tot 20 ramen, betaalt u gemiddeld 112€ maar als u 20 tot 30 ramen hebt dan is het tarief 123€.

Gezien deze bedragen is het dus belangrijk om zoveel mogelijk bedrijven te contacteren en te onderhandelen over de prijs voor de werken. Rekening houdend met de vele factoren zal het gemakkelijker zijn om de mensen die de ramen zullen schoonmaken persoonlijk te ontmoeten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer