De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Ontstoppingsdienst

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Het is noodzakelijk om de leidingen goed te onderhouden, het kan dus nuttig zijn om ze bijvoorbeeld regelmatig te ontstoppen.

Aarzel dan ook niet en vul onderstaande aanvraag in, wij bezorgen u tot vijf bestekken van gekwalificeerde vakmensen. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Hoe gaan ze te werk ?

Om leidingen schoon te maken beschikken vakmensen over een hele reeks oplossingen. Ze gebruiken bijvoorbeeld een rioolrat, een grote flexibele buis met punten aan de uiteinden. Dit werktuig wordt zo ver mogelijk in de leidingen gestoken. Met een zwengel kan de buis ook gedraaid worden.

Als deze eerste techniek niet doeltreffend is, biedt een hogedrukreiniger de doeltreffendste oplossing. Op die manier schuift de buis alleen in de leidingen door de druk die de buis voortstuwt. Dit is zeer nuttig voor lange leidingen van verschillende meter.

De prijs voor het ontstoppen van het WC draait ook rond 100€ tot 150€. Voor nog dikkere leidingen moet u 4 tot 5 keer deze prijs rekenen. Daarom is het belangrijk om de bestekken van onze vakmensen grondig te bekijken. Controleer goed of alle werken er volledig in worden, en of de juiste technieken voor het ontstoppen worden gebruikt.

Het is raadzaam om deze werken om de twee jaar te laten uitvoeren om uw leidingen gedurende langere tijd in goede staat te houden. Vertrouw dus op onze vakmensen voor uw werken, zo voorkomt u andere grotere problemen in de toekomst. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer