De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

PVC ramen

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Er bestaan raamframes in verschillende materialen: hout, aluminium, PVC… Wenst u aan uw woning een moderne en eigentijdse look te geven? Dan kiest u best voor PVC. Naast zijn onderhoudsvriendelijke karakter, isoleert het ook uitstekend.

Wenst u meer informatie over vensters in dit materiaal? Of kent u al lang de goede eigenschappen en wilt u er meteen bij u thuis laten leveren en installeren? In beide gevallen kan u een beroep doen op de vakmannen uit ons netwerk. U kan hen bereiken door het aanvraagformulier hieronder in te vullen. Zo krijgen 5 professionals de kans om u een offerte voor PVC ramen op te sturen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waarop moet u letten?

  • Isolatie en veiligheid: de isolerende waarde van ramen en vensters uit PVC is 1.4W/m2K, terwijl deze vervaardigd uit aluminium een isolerende waarde hebben van 2W/m2K. Deze prestatie kan gelinkt worden aan de aanwezigheid van metaal in de doorsnede van PVC.
  • Verhouding prijs/kwaliteit: of het nu gaat over een renovatie of een vervanging of een nieuwe installatie, dit materiaal kan gebruikt worden bij alle soorten woningen. We raden u aan om altijd meerdere offertes te vragen en een goede vergelijking te maken.
  • Onderhoud en schoonmaak: Het vraagt weinig onderhoud en als u ze moet reinigen, gaat dit heel gemakkelijk. U kan namelijk hetzelfde product gebruiken voor het glas als voor de omkadering.
  • Nadelen: Het nadeel is dat het kan uitzetten bij warm weer en krimpen bij koud weer. Daar zult u rekening mee moeten houden tijdens het kiezen en installeren. Het wordt afgeraden om dit materiaal te beschilderen, omdat dat een verandering in warmteopname kan veroorzaken en zo een probleem vormen.

Voor meer informatie over andere materialen, kunnen wij u aanraden om een kijkje te nemen op onze andere pagina’s. Aarzel niet om uw werken te omschrijven op onze formulieren om zo de mening van een echte professionals te ontvangen. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer