De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Pergola

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Kent u een pergola? Het is een structuur die bij uw woning hoort en een beetje op een veranda lijkt. Het grote verschil tussen deze twee installaties, is dat de pergola open blijft, terwijl het toch bescherming biedt tegen de zon. Daarnaast kunt u ze gemakkelijk aanpassen aan uw smaak en persoonlijke wensen.

Deze constructie bestaat uit kolommen die verdeeld worden over de lengte en de breedte en rusten op hoge palen (=staanders). Aan deze kolommen worden balken bevestigd. Dat maakt het mogelijk om een dak van staalplaten, glas of klimplanten te ondersteunen.

Heeft u interesse en wenst u graag de prijs van onze partners te vergelijken? Vul dan het onderstaande formulier in en u zal tot 5 offertes voor een pergola ontvangen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Hoe moet u kiezen?

Welk uitzicht wenst u aan uw tuin te geven? Dat is het eerste dat u goed moet weten alvorens u een dergelijke instructie gaat bouwen. Een open terras kan verschillende functies hebben en verschillende sferen in uw tuin oproepen. 

Eerst en vooral raden wij u aan om goed de plaats af te meten, in m², waarop u uw pergola wenst te plaatsen. Eenmaal u dat heeft beslist, moet u een keuze maken over het type bescherming dat u wenst te gebruiken. 

Is er veel groen en natuur in uw tuin? Dan is een dak dat bestaat uit klimplanten zeker iets voor u. Het zal zorgen voor een mooie harmonie met de rest van uw tuin. Daarenboven zorgt deze constructie ook voor bescherming tegen de zon en laat het toch nog wind door. Zo kan u in warme tijden toch nog genieten van een fris briesje.

Heeft u deze constructie rechtstreeks aan uw woning gebouwd? Dan zijn er nog altijd andere mogelijkheden voor u qua materiaal. Een pergola uit hout of glas bijvoorbeeld, niet doorschijnend of doorschijnend… Denk goed na alvorens u beslist! Een ondoorzichtig dak zal u beschermen tegen hoge temperaturen en zal steeds zorgen voor wat schaduw. Een glazen dak zorgt voor meer warmte dan andere soorten, maar geeft u ook een mooier en breder zicht op de omgeving.

Laat u begeleiden

De professionals in ons netwerk zullen u met plezier helpen bij het kiezen en zullen u de beste materialen aanraden. Hierbij gaan ze ook rekening houden met de stijl van het huis en de sfeer van uw tuin. Vul uw aanvraag in en ontvang tot 5 verschillende prijsoffertes.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer