De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Houten ramen

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven door andere ramen te steken? Of heeft u net een nieuwbouw gezet en moet u nog vensters uitkiezen? U houdt van een natuurlijke uitstraling? Dan zijn ramen in hout zeker een oplossing voor u. De thermische eigenschappen zullen u zeker bevallen en als u het geheel combineer met dubbelglas, dan kan u zeker genieten van een comfortabel resultaat dat uw woning beschermt tegen de verschillende weersomstandigheden. 

Indien u graag meer informatie wenst, kan u altijd terecht op onze pagina. Als u het aanvraagformulier hieronder invult, kunnen wij ervoor zorgen dat u tot 5 offertes voor houten ramen ontvangt van de vakmannen uit ons netwerk.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waar moet u op letten?

  • Het design en de natuurlijke schoonheid van hout is onbetwistbaar. Het zal een warme indruk achterlaten en is aangenaam om naar te kijken en zelfs om aan te voelen. Door blootstelling aan licht en verschillende weersomstandigheden, zal het uitzicht van het hout blijven veranderen. De kleurveranderingen zullen het isolerend vermogen van dit materiaal echter nooit aantasten.
  • Zowel de binnen- als de buitenkant van uw woning moet goed afgewerkt zijn om uw woning efficiënt te beschermen tegen de koude. Een regelmatig onderhoud is zeker nodig, we denken bijvoorbeeld aan kuisen, schilderen en vernissen. Zo zal het materiaal veel langer meegaan.
  • De thermische en akoestische isolatie hoeft niet meer bewezen te worden. De combinatie met dubbel- of trippelglas zal u en uw woning heel goed kunnen beschermen tegen energieverlies.

En het kostenplaatje?

Vergeleken met zijn grootste concurrent (PVC) bestaat er geen groot verschil in prijs. Er bestaan verschillende soorten hout en dat bepaalt voornamelijk de prijsverschillen. Elke soort heeft zijn eigen eigenschappen. We raden u aan om de verschillende stalen te vergelijken. Hiervoor heeft u een staal van minstens 50 cm nodig.

Meer informatie over ramen uit andere materialen kan u ook vinden op onze website. En om een concreter antwoord te krijgen op al uw vragen, kan u zich altijd richten tot de vakmannen uit ons netwerk aan de hand van de formulieren op elke pagina.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer