De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Buiten Deuren

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Uw deuren zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. De keuze van zowel binnen- als buitendeuren is essentieel voor de samenhang van uw huis. Om de goede keuze te maken, is een aangepast advies op maat altijd welkom!

Dien de prijsaanvraag in en vergelijk tot 5 verschillende schrijnwerkers die u een offerte voor uw deuren zullen bezorgen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat moet je zeker weten?

De keuze van uw deur hangt af van verschillende criteria: het gebruikte materiaal en de gewenste isolatie. Lees goed de volgende tips. Ze kunnen goed van pas komen bij het maken van uw keuze.

Welk materiaal moet ik kiezen?

  • Hout is als een natuurlijke isolator en zal ervoor zorgen dat u energie bespaart. Het heeft een verleidelijk, tijdloos aspect, maar vraagt ook een regelmatig onderhoud.
  • Aluminium heeft een hedendaags design en een voorbeeldige duurzaamheid, maar dit materiaal voelt kouder in de winter. Het grote voordeel zit in de thermische isolatie dat zich tussen de 2 uitwendige platen bevindt.
  • PVC zorgt voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie, maar het blijft belangrijk om te kiezen voor een goede kwaliteit. PVC is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een eigentijds design. Dit materiaal zal op lange termijn een goede weerstand bieden aan de weersomstandigheden.

Met of zonder ramen?

De decoratiemogelijkheden voor deuren zijn groot, maar zal sterk afhangen van de keuzes betreffende materiaal, isolatie en inbraakbeveiliging. Venster kunnen aan de ene kant zorgen voor verlichting, maar, zijn aan de andere kant een bron van warmteverlies.

De belangrijkste factoren die de prijs bepalen:

  • De afmetingen
  • Soort plaatsing
  • Gekozen materiaal
  • Aan-of afwezigheid van vensters en het soort raam

We raden u aan om de verschillende prijsoffertes die u krijgt van onze vakmannen goed te vergelijken aan de hand van de criteria hierboven. Vergeet natuurlijk niet dat u rekening moet houden met het aantal arbeidsuren dat in de creatie of plaatsing van deze installatie kruipt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer