De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Woonpremie: Nieuwe premies voor de renovatie van woningen in Wallonië

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 12-06-2019 12:17

Wallonië innoveert! Dankzij de SPW is er sinds 1 juni een nieuwe energiepremiestelsel van kracht. Interessanter, vooral voor mensen die een woning in Wallonië willen renoveren. Hetzelfde geldt voor alle werkzaamheden die gericht zijn op het verbeteren van de energie-efficiëntie.

Premies: Wallonië helpt u!

Wallonië besloot twee interessante steunmaatregelen voor te stellen:

  • Premies voor diverse werkzaamheden
  • Leningen met verlaagde of zonder rentevoeten met inbegrip van de vraag naar premies

Wat het eerste punt betreft, volstaat het bezoek van een auditor en het invullen van een eenvoudig formulier. Hiermee wordt het proces ontgrendeld waarbij u kunt genieten van premies, alsook van advies voor uw verschillende werkzaamheden! Indien u een lening aanvraagt, wordt het bedrag van de premies in rekening gebracht door de kredietinstelling, namelijk de Waalse Maatschappij voor Sociaal Krediet (Société Wallonne de Crédit Social).  

5 GRATIS OFFERTES

Hoe kunt u genieten van de premies?

In feite is het heel eenvoudig. Elke premieaanvraag zal onderhevig zijn aan een voorafgaande energieaudit. De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd volgens de volgorde van de lijst voorzien in het auditrapport opgesteld door de erkende agent. Deze laatste zal een algemene energieaudit van het huis uitvoeren. De prioriteiten worden vastgesteld in functie van de gesignaleerde problemen: isolatie, waterdichtheid, stabiliteit, en dergelijke meer. De auditor adviseert en begeleidt u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. U bent in staat om uw wooncomfort te verbeteren! De hoogte van de premies is afgestemd op uw inkomen en gezinssamenstelling.

Batibouw+ helpt u voordeel te halen uit uw premies

Bij Batibouw+ staan teams klaar om u te helpen de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Wenst u advies of een vrijblijvende offerte, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze professionals! Het is tijd om te genieten van de premies.

5 GRATIS OFFERTES VOOR
UW RENOVATIEWERKEN

 

Bron:
https://energie.wallonie.be/fr/primes-habitation-a-partir-du-1er-juin-2019

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer