De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

De trends voor 2018 voor uw woning

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 16-01-2018 14:08

We hebben met z’n allen enkele weken geleden 2018 verwelkomd. Een nieuw jaar staat voor nieuwe trends. Ook in de bouw- en woonsector is dat niet anders. Daarom werpen wij speciaal voor u graag een blik op de meeste interessante woontrends die u tegemoet zullen komen in 2018.

De veranderingen binnen de bouwsector

Ook in 2018 zal de bouwsector een goed jaar doormaken en zullen we met z’n allen ook meer bouwen. Er zijn natuurlijk ook nog andere trends die deze sector zullen kenmerken:

  • Appartementen worden populairder
  • De rente op de hypothecaire kredieten blijven ons gunstig
  • Renoveren valt minder in de smaak

Enkele woon- en interieurtrends op een rijtje

Gaat u bouwen of is uw ruwbouw al volledig klaar? Dan moet u ook nadenken over hoe u uw woning er vanbinnen wilt laten uitzien. Misschien zijn deze 5 interieurtrends die in 2018 naar boven komen wel iets voor u:

Geometrie heeft nog niet afgedaan

Men hoeft geen meetkundig genie te zijn om met geometrische vormen te toveren in een interieur. Bijzettafels, lampen, kasten en ander meubilair namen vorig jaar al verschillende vormen aan. Ook in 2018 zien we het nog graag en de vormen keren terug op behang, vloeren, vazen, enzovoort.

Ook hout is nog niet passé

We zagen het in 2017 al veer voorkomen: houten tafels, meubilair, trappen, wanden,… Het leek wel alsof iedereen zot was van hout. Goed nieuws voor diegene die al vroeger voor deze trend kozen, want ook in dit nieuwe jaar zullen we het nog veel zien terugkeren.

Kleur, Kleur, Kleur

We gaan verder denken dan wit behangpapier en beige verf. Sommigen worden vrolijker van meer kleuren en 2018 zal zich kenmerken door gekleurde interieurs. Een roze wand met heel veel groene planten? Het schrikt velen onder ons alleszins niet meer af.

Vintage is weer helemaal in

De jaren 50, 60 en 70 worden herbeleefd in de interieurs van vandaag. Ook in 2018 zal er aan nostalgie geen gebrek zijn met roestkleurige zetels, plantenspelers, retrospiegels en andere decoratiematerialen uit oma en opa’s zolder.

Hoe kan Batibouw+ u helpen

Wilt u in dit nieuwe jaar aan de slag gaan met uw woning? Gaat u toch renoveren of zoekt u een schilder die uw muren een nieuw leven kan geven met opvallende kleuren?

Wij hebben de experts op ons platform die u met plezier de nodige tips geven en hun vakmanschap graag met u delen. Neem vlug een kijkje bij de categorie van uw uit te voeren werken en ontvang tot 5 gratis offertes van de professionals die u nodig heeft.

 

 

Lees ook

http://ikgabouwen.knack.be/bouwen-renovatie/nieuws/wat-verandert-er-op-1-januari-voor-ver-bouwers/article-normal-936937.html

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwen-verbouwen-of-kopen/bouwen/een-eigen-huis-in-2018-deze-4-trends-komen-op-je-af/

https://roomed.nl/woontrends-interieurtrends-2018/

https://www.woonaccessoires.nu/woontrends-2018-interieurtrends-2018/

http://www.cotemaison.fr/couleurs/tendances-peinture-et-couleurs-2018_29520.html

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer