De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Batibouw beurs 2021 virtueel

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 10-02-2021 09:51

Ondanks de huidige sanitaire context zal de BATIBOUW-beurs van zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart 2021 op een virtuele manier doorgaan.

Omdat Batibouw niet in staat is dit evenement op de gebruikelijke manier te organiseren en u het voordeel te bieden van face-to-face contact met de verschillende exposanten voor uw toekomstige projecten, heeft Batibouw een oplossing gevonden voor deze situatie.

Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid om vanuit uw huis in alle veiligheid rechtstreeks contact te leggen met alle deelnemende exposanten.

 

Mis dit ongekende virtuele bouw- en renovatie-evenement niet!

 

Waarom een virtuele beurs?

Het onbetwistbare voordeel van BATIBOUW is dat u alle merken op dezelfde plaats kunt vinden! Wel, het is precies hetzelfde met de virtuele show. Als u bij ons langskomt, kunt u kennismaken met alle merken zonder eindeloze uren op verschillende websites door te brengen, waar de producten niet altijd op dezelfde manier worden gepresenteerd en waar het soms moeilijk is om te vergelijken.

Het goede nieuws is dat deelname aan de virtuele beurs voor particulieren gratis is. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website www.batibouw.com surfen om deel te nemen. Vanaf 27/02 kunt u een account aanmaken waarmee u toegang krijgt tot de virtuele beurs. De aanmaak van de account wordt vergemakkelijkt door een assistent die u stap voor stap zal begeleiden zodat u tijdens uw bezoek de exposanten kunt ontmoeten die aangepast zijn aan uw project.

 

Zoals elk jaar zal Batibouw+ ook een virtuele stand hebben, waar u alle informatie kunt krijgen over onze verschillende diensten en u kunt profiteren van gratis offerteaanvragen.

Tijdens de periode van de beurs organiseren wij onze beroemde wedstrijd waarmee een deelnemer tot 2000 € op zijn werken kan winnen. Meer informatie volgt vóór de opening van de beurs.

 

Een bezoek aan de virtuele beurs betekent het vinden van alle informatie die u zoekt, op één plaats!

 

Thema's van het virtuele BATIBOUW 2021:

 Thema 1: De bouw gaat digitaal

  • Building Information Modelling
  • 3D-printen
  • Virtuele realiteit vs. augmented reality
  • Software voor decoratie en exterieurontwerp

 

Thema 2: Water, zo'n kostbaar goed

  • De watervoetafdruk
  • Verschillende manieren om het waterverbruik op de werf te verminderen
  • Hoe kunnen we zo'n kostbaar goed in het huishouden besparen?

 

Thema 3: De flexibele woning

  • Aanpasbare woning
  • Bekende recepten
  • Evoluerende huisvesting

 

Dus tot zaterdag 27 februari, en tot dan: #staysafe !

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer