De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Beton: kies voor een ruw interieur!

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 03-12-2019 16:30

Batibouw+ bekijkt de huidige trends! Ruw beton wordt steeds populairder en wordt steeds vaker gebruikt.

Behang of verf? Als u gekozen hebt voor.... ruw beton! In de afgelopen jaren is dit materiaal weer populair geworden! Maar dit is ook en vooral de trend voor de winter van 2020. Veel decorateurs zweren erbij.

Decoratie in… beton!

Ruw beton en minimalisme zijn populair bij architecten en ontwerpers. Met een prachtige lichtinval geeft een muur in ruw beton een heel bijzondere toets aan uw interieur. Als u er een paar glazen elementen aan toevoegt, kunt u genieten van een unieke plek die niemand onverschillig laat!

Beton is verkrijgbaar volgens uw wensen. Het kan de basis zijn voor veel alledaagse voorwerpen. In een keuken of zelfs een kantoor past ruw beton zich perfect aan. Het is sterk en heeft geen verfraaiing nodig.

Voor de inrichting van een badkamer is het ook een voordelige en decoratieve oplossing! Veel hotels kiezen voor ruw beton voor de plaatsing en/of renovatie van een Italiaanse douche.

5 GRATIS OFFERTES

De voordelen van ruw beton!

Ruw beton heeft de harten weten te heroveren. Vandaag de dag, verfraait het uw interieur. Beter? Het is een decoratief element dat vele voordelen heeft.

  • Zijn levensduur: beton is een sterk materiaal. Het is gemaakt om lang mee te gaan, zonder dat het uit elkaar valt.
  • Zijn onderhoudsgemak: het enige wat u hoeft te doen is het stof af te doen, zoals ze zeggen. Een kleine vochtige spons is voldoende om uw betonnen elementen te onderhouden.
  • Een kleinere ecologische voetafdruk: beton heeft een lange levensduur. Het heeft een ongeëvenaard weerstandsvermogen en een hoge energie-efficiëntie dankzij zijn thermische massa.
  • Brandwerend: het is een bouwmateriaal dat bestand is tegen brand, verrotting en roest.
  • Enz.
VRAAG UW 5 GRATIS OFFERTES

Een specialist voor uw projecten!

Batibouw+ brengt u in contact met specialisten in bouwen en renoveren. Onder onze professionals vindt u degenen die beton als geen ander kennen! Neem snel contact op met onze teams voor een aangepaste offerte!

 

ABM Betonvloeren BVBA
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer