De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Badkamermeubel

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

De meubelen van uw badkamer zullen een belangrijke rol spelen bij de inrichting en het ontwerpen ervan. Ze bieden opslagruimte en zorgen voor de gehele afwerking. Er zijn daarom verschillende, praktische elementen die belangrijk zijn om over na te denken. 

Om tot 5 offertes voor uw badkamermeubelen te ontvangen, kan u hieronder het formulier.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waar moet u aan denken?

Als de badkamer klaar is, geschilderd en/of betegeld, kan u naar de volgende stap gaan en deze rustgevende ruimte vervolledigen. Om de juiste stijl van uw meubels te kiezen, is het van belang om een harmonie te vinden tussen de kleuren van de muren, vloer en plafond. 

Geef meubelen met poten de voorkeur om zo uw ruimte te maximaliseren (hoe klein ze ook mag zijn). Deze kasten bieden aan het hele gezin een handige opslagruimte. Comfort en functionaliteit zijn daarom essentieel. U kan ook kiezen voor wandkasten om de ruimte nog meer te benutten. U zal de keuze hebben tussen verschillende vormen in allerlei materialen. Het is aan u om u te laten leiden door uw smaak en wensen. 

Lavabo’s bestaan ook in verschillende vormen, kleuren en materialen. U kan ervoor kiezen om slechts één, twee of meerdere wasbakken te plaatsen onder een kast of ingebed in de muur. Wij raden aan om zeker een showroom te bezoeken alvorens een keuze te maken. 

Doe een beroep op een professional om al deze belangrijke meubels te installeren. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer