De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Overige werken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wil je wat werken uitvoeren in je huis of appartement en wil je verschillende adviezen krijgen over vakmannen om deze te vergelijken? Batibouw + helpt u bij uw aanpak en biedt u verschillende gepersonaliseerde prijs schattingen voor uw werk dankzij bedrijven die actief zijn in België. Ongeacht de branche die u zoekt, we zijn in staat om maximaal vijf gratis en professionele offertes aan te bieden!


Verschillende soorten werk

Bouw en renovatie

Of het nu gaat om de bouw van een nieuw huis of de renovatie van een bestaand huis, de ondernemers van ons netwerk brengen u al hun expertise bij en mobiliseren voor u alle nodige transacties. Metselaars, plafondspecialisten, chappers… ze zorgen voor een goed geconstrueerd bouwwerk, van grote werken tot binnenhuisinrichting. Alsook verzorgen ze voorbereiding van de locatie en de opruiming en reiniging na de bouw.

Ramen, chassis, deuren

Essentieel voor zowel de beveiliging als de isolatie van uw huis moeten de ramen, deuren en kozijnen overeenkomen met uw behoeften om effectief te zijn. Onze installateurs van ramen en deuren adviseren u om het beste model, materiaal (PVC, hout, aluminium) en het type beglazing (enkel-, dubbel-, driedubbel glas) te kiezen.

Dakwerk

De realisatie van dakbedekkingen is een bijzonder belangrijke aspect in elk bouw- of renovatieproject. De keuze van zijn vorm (plat dak of hellend dak), zijn helling, zijn coating (tegels, leien, EPDM, PVC, asfalt/dakbedekking, groen dak, enz.) zullen een grote impact hebben op de prijs van het werk en de structuurwerken. De dakdekkers van ons netwerk zullen ook alle soorten gemeenschappelijke ingrepen uitvoeren op uw dak, zoals schoonmaken, ontschuimen, vervanging van zink/kroonlijsten/dakgoten, enz.

Muren en gevels

Of het nu binnenwanden of gevels zijn, hun onderhoud zal vooral zorgen voor de goede bescherming van uw huis en voor een esthetische uitstraling. Dit betreft het leggen van een vals plafond (uitgerekt of opgehangen), algemeen metselwerk, schuren en renoveren van uw gevels, schilderen en gips aanbrengen, bekleding, enz. Doe beroep op onze experts om een facelift te geven aan de muren van uw huis!

Isolatie van uw huis

Buiten het verzekeren van het comfort van de bewoners, is een goede isolatie van uw huis ook een effectieve manier om uw energieverbruik en uw rekeningen te verlagen. Bij uitbreiding zal dit uw milieu-impact verminderen. Het vermindert ook geluidsoverlast (akoestische isolatie). De dakbedekkingsbedrijven in ons netwerk zullen u adviseren en u helpen bij het kiezen van een isolatiemethode die het beste past bij uw behoeften en uw budget.

Keuken

Voor de totale of gedeeltelijke renovatie van uw bestaande keuken of voor het plaatsen van een nieuwe installatie, is het beter om beroep te doen op een professionele keukenspecialist. Deze laatste kan de beschikbare ruimte nauwkeurig meten en biedt u een optimaal beheer ervan. Hij zal u helpen bij het kiezen van uw keukenmeubilair en uitrusting (kookplaat, oven, koelkast, enz.). Hij kan eveneens ook meerdere specifieke installaties in uw keuken plaatsen, zoals een centraal eiland.

Badkamer

Luxueus of conventioneel, ruim of praktisch, modern/design of traditioneel, de badkamer is naar eigen wens aan te passen. Het dagelijks gebruik door alle familieleden verklaart het belang ervan. Het is daar om essentieel om goed na te denken over de organisatie hiervan. De ondernemers van ons netwerk ondersteunen u om het beheer van de ruimte van uw badkamer te optimaliseren, om de kranen, de apparatuur en de toiletten (douche, bad, wastafels…) te kiezen die het best aan uw behoeften zijn aangepast.

Loodgieterswerk

Bij elk renovatie-of nieuwbouwproject gaat het om loodgieterswerk om het huis op de juiste manier aan te sluiten op het waternetwerk. De loodgieter die de leiding heeft over uw bouwplaats, is verantwoordelijk voor de realisatie van uw binnenlandse netwerk van leidingen of de aansluiting van de verschillende kleppenelementen. Zodra de installatie functioneel is, kan deze ingrijpen op eenvoudig verzoek om elke reparatie of interventie in noodgevallen uit te voeren (bijvoorbeeld voor het deblokkeren) van uw sanitaire voorzieningen.

Verwarming

U wilt een verwarmingssysteem in uw huis of appartement installeren, een bestaand verwarmingssysteem repareren of uw apparatuur vervangen? De verwarmingsspecialisten van het netwerk van Batibouw+ staan tot uw beschikking om uw project te onderzoeken en u een nauwkeurige en gedetailleerde schatting te geven. Boiler (gas, olie, elektrisch), radiatoren… deze technici beheersen de meeste modellen en merken van verwarming die op de markt verkrijgbaar zijn.

Elektriciteit

Elektriciteitswerkzaamheden zijn absoluut cruciaal bij elke renovatie van een huis, appartement of nieuwbouwproject. Algemeen elektrisch circuit, meter, algemene voedingsprint, schakelaars, armaturen… elk element moet met zorg worden geïnstalleerd om de prestaties van de installatie en de veiligheid van de bewoners te garanderen. Wilt u een installatieprogramma voor domotica? Vraag nu uw offerte voor elektrische werkzaamheden aan!

Beveiliging en toegangscontrole

Veel functies maken het eenvoudig om de toegang tot uw huis en de beveiliging van uw eigendom te regelen. Parlophone, videofoon, poortautomatisering, beveiligingssystemen… zoveel verbeteringen die uw elektricien kan uitvoeren.

Tuin

Het goede onderhoud van een tuin veronderstelt de realisatie van vele werken en de tussenkomst van gekwalificeerde en ervaren professionals. Tuinmannen, tuinarchitecten, haagbewerkers, algemene tuinbedrijven… deze transacties zorgen voor de realisatie van diensten van hoge kwaliteit. In het bijzonder het snoeien of verwijderen van bomen, de installatie van uw omheining/poort/barrière, de installatie of het onderhoud van uw tuin...

Vloeren, tegels en grondwerken

De tegelzetters en straatwerkers van het Batibouw+ netwerk zorgen voor de installatie van vloeren van hoge kwaliteit. Tegel, parket, laminaat, buiten- of binnenplaat, enz. Vertrouw op de ervaring van ervaren vakmensen bij het leggen van uw vloeren.

Reiniging

Of het nu een huis is of een professioneel gebouw, huur een schoonmaakbedrijf in voor een onberispelijk resultaat! Glazenwassers, vloeren reinigen of verschillende oppervlakken, de schoonmaakbedrijven van ons netwerk zijn betrokken bij alle soorten gebouwen: bedrijfsterreinen, winkels, industriële gebouwen, flatgebouwen, gemeenschappelijke ruimtes, enz.

Timmerwerk en schrijnwerk

Chassis, deuren, trappen… alle deze essentiële elementen worden dagelijks gebruikt en vereisen de tussenkomst van een timmerman! De timmerbedrijven die partner zijn van Batibouw+ beheersen perfect het ontwerp van de verschillende elementen (kozijnen, trappen, deuren, ramen, kasten…) en de materialen die nodig zijn voor hun realisatie (hout of metaal). U wilt een meubel op maat laten maken? Vertrouw op een van onze meubelmakers of schrijnwerkers!

Architectuur

Als u van plan bent een van uw kamers volledig te renoveren of aan uitbreiding te doen, wordt u sterk aangeraden om een architect of een ontwerpkantoor te contacteren. Deze experts helpen u natuurlijk om het project beter te definiëren, de beschikbare ruimte te optimaliseren, de meest geschikte materialen te kiezen en een meer harmonieuze algehele architectuur te verkrijgen. Of het nu om een binnenhuisarchitect of een buitenhuisarchitect gaat, hij of zij kan u helpen om de duur van het werk te verkorten of zelfs om de kosten te verlagen.

Verhuizen en transporteren

Garant voor de integriteit van uw goederen tijdens hun transport, bieden de verhuis- en transportbedrijven binnen ons netwerk van Batibouw+ u een volledige ondersteuning of de eenvoudige levering van de voertuigen of het nodige materiaal. Internationaal of nationaal transport, verhuizen naar België of naar het buitenland, vertrouw uw vermogen toe aan ervaren bedrijven voor een maximale veiligheid.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer