De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Overige werken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wil je wat werken uitvoeren in je huis of appartement en wil je verschillende adviezen krijgen over vakmannen om deze te vergelijken? Batibouw + helpt u bij uw aanpak en biedt u verschillende gepersonaliseerde prijs schattingen voor uw werk dankzij bedrijven die actief zijn in België. Ongeacht de branche die u zoekt, we zijn in staat om maximaal vijf gratis en professionele offertes aan te bieden!


Soorten werken

Hoe een gepersonaliseerde expertise ontvangen die voldoet aan uw behoeftes?

Om een realistische expertise op maat te ontvangen is het essentieel om eerste een paar kleine stappen te ondernemen :

  1. Verzamel te belangrijkste informatie omtrent uw werf (huidige staat, ouderdom, oppervlakte, enz)
  2. Zich informeren over de administratieve stappen (subsidies, vergunning)
  3. Maak een lijst met de vakmannen die u nodig zal hebben in uw project.
  4. Klaarmaken aanvraag (gegevens,plannen, termijn)
  5. Analyseer en controleer de ontvangen offertes
  6. Maak uw keuze !

 

Wanneer u de vakman of het bedrijf hebt gekozen die uw werken zal uitvoeren, zorg ervoor dat het contract dat uw tekent overeenkomt met de afgesproken voorwaarde. Wij raden u aan om uw werf dag na dag op te volgen om er van zeker te zijn dat alles na behoren verloopt. Voor welke reden ? Voor de eenvoudige reden dat u op de hoogte zal zijn moest er iets mis lopen en de volgende stappen te wijzigen indien dit nodig zal zijn.

Waarom vertrouwen op BATIBOUW +?

Het Batibouw+ platform is gebaseerd op een nationaal netwerk van gespecialiseerde vakmannen en dit overal in België. Ons adressenboek is zodanig uitgebreid dat we u in korte tijd expertise van alle provincies kunnen aanbieden. Daarnaast zijn onze partners nauwkeurig geselecteerd door onze vertegenwoordigers en dit om een zo efficiënt mogelijke offerte te garanderen voor uw werf.

Wat gebeurd er na dat ik mijn aanvraag heb ingediend?

Van zodra wij u aanvraag ontvangen. Onze vertegenwoordigers zullen uw gegevens controleren en met u contact op nemen om uw aanvraag te vervolledigen. We zullen ervoor zorgen dat uw aanvraag zo volledig mogelijk ingevuld is zodat wij de perfecte vakman voor u zoeken. Hoe specifieker uw aanvraag, uw nauwkeuriger uw offerte.

Is uw aanvraag dringend?

In het geval dat u werken dringend zijn, zetten wij een expresformulier ter u beschikking. Uw aanvraag zal dan binnen de 24 uur behandeld worden. Deze is voor u gecreëerd zodat wij aan al uw behoeftes kunnen voldoen bijvoorbeeld dringend verhuis, ontstopping, lek in het dak, ...