De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Premies: de juiste reflexen!

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 03-12-2019 15:22

Er zijn premies voor elk deel van uw huis. Sinds 1 juni 2019 is er op dit gebied verandering gekomen. Denk eraan voor uw werken!

Premies, ja, maar waarvoor?

In de meeste gevallen hebben de premies voor een renovatie en/of nieuwbouw vaak te maken met energiebesparingen! De installatie van zonnepanelen, de installatie van een geschikte ketel, goede isolatie... Dit zijn dingen waarmee u rekening moet houden. Wat is de juiste reflex? Informeer u voordat u aan het werk gaat. Hoe? Vraag het aan de vakman die uw werk zal uitvoeren of neem contact op met de gewestelijke overheid! U moet een document indienen om financiële steun te kunnen krijgen. Op de websites van Wallonië en Brussel kunt u ook alle nodige informatie vinden. Deze premies dekken een breed spectrum: dak, muren, vloeren, elektriciteit, verwarming, isolatie.... Het is misschien wel tijd om geld te besparen!

VRAAG NAAR UW 5 GRATIS OFFERTES

1 juni 2019: een nieuw regime!

Sinds 1 juni 2019 is er een nieuw systeem voor een woonbonus.

Om steun te krijgen, moet u een formulier invullen voor een "audit"-premie en een auditeur aanvragen. Hij of zij kan u waardevol advies geven. Er zijn ook goedkope en renteloze leningen van de gewesten. Maar er zijn gedetailleerde regels die in acht moeten worden genomen, met name wat betreft de volgorde van de renovatiewerkzaamheden.

Sla alarm!

Wist u dat? Het is ook mogelijk om een premie te krijgen voor het plaatsen van uw alarm. Sommige gemeenten in Brussel en Wallonië zijn overeengekomen om tussen te komen bij de plaatsing van een veiligheidssysteem voor particulieren. Deze tussenkomst bedraagt maximaal 30% voor een bedrag van maximaal 400 euro per woning. Het is daarom nuttig om uw lokale autoriteiten om informatie te vragen.

Zelfstandigen, KMO's en personen die een vrij beroep uitoefenen, kunnen ook profiteren van fiscale voordelen, in het kader van de beveiliging van een professioneel gebouw.

5 GRATIS OFFERTES

Batibouw+, werk voor en door professionals!

Batibouw+ verbindt professionals en individuen voor de realisatie van diverse projecten. Als u op zoek bent naar een vakman in uw regio, neem dan contact op met onze diensten. Zij zullen snel de juiste persoon en/of het juiste bedrijf voorstellen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer