De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Hoe ging het eraan toe op de Batibouw beurs van 2018?

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 20-03-2018 10:46

De Batibouw editie van 2018 is afgelopen! De ideale gelegenheid voor ons dus om de hoogtepunten van deze editie opnieuw te bekijken.

De Batibouw beurs, wat is dat nu juist?

In de bouwsector hoeven we het vast niet meer voor te stellen. De Batibouw beurs is namelijk het grootste salon in België wat betreft bouwen, renovatie en interieurontwerp voor professionals en particulieren. Ondertussen heeft het bekende rode schildpadje al 59 edities achter zich.
Dit jaar vond het salon plaats van 24 februari tot 4 maart en het was alweer een groot succes! Maar liefst 285.000 bezoekers kwamen dit jaar een kijkje nemen, zowel professionals en particulieren.

 

Een gelegenheid om inspiratie op te doen, te ontdekken en te dromen

Ter gelegenheid van dit evenement waren er veel ondernemers aanwezig om hun producten en diensten voor te stellen. Of het nu gaat om nieuwe bouwmethoden, vloeren of domotica, alles was er aanwezig! Weet u niet wat domotica betekent? Dan bent u waarschijnlijk niet naar de Batibouw beurs geweest!

 

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is namelijk het automatiseren van verschillende processen in en om de woning. Bijvoorbeeld, een geautomatiseerde koelkast. Particulieren die hun huis wilden renoveren of nieuwe producten wilden ontdekken konden dat zeker en vast! Het salon bood een breed scala aan stands en attracties, die zeker een omwegje via Brussel waard waren.
Er zijn veel verschillende leuke stands en attracties gemaakt, maar de blikvanger was toch zeker het huis dat gebouwd was in slechts… 7 uur! We weten het, de Belg heeft een baksteen in de maag en dat heeft men zeker ook getoond met dit project. De gegeven saloncondities gaven sommigen al de kans om te beginnen bouwen aan hun dromen.

Batibouw+

Voor het derde jaar op rij, waren we weer opvallend aanwezig op Batibouw. Onze stand bevond zich dit jaar in paleis 5 op stand 503. Velen van jullie kwamen ons bezoeken en een offerteaanvraag indienen!
Zoals gewoonlijk is alles goed verlopen. We hebben deze editie met veel vreugde en een goed humeur beleefd, zowel ’s nachts als overdag. Inderdaad, ons team was ‘s nachts ook aanwezig op het salon.

 

Onze wedstrijden

  1. De cashbackwedstrijd gaf iedereen die een offerte indiende via de totem of via onze website de mogelijkheid om kans te maken op een cashback van € 2000 op hun werken die zij laten realiseren door een vakman uit ons netwerk.
  2. De tweede is een beetje speelser. Onze geliefde stagiaires bouwden een huis met Legoblokjes. Het was aan de kandidaten om te raden hoeveel blokjes er gebruikt werden. De kandidaat die er het dichtst bij was won een prijzenpakket van het merk Alibert t.w.v. €120. De ene vertrouwde gewoon op zijn gevoel terwijl de andere nauwkeurige berekeningen maakte.
  3. De derde wedstrijd was heel eenvoudig. Wie het leukste doe-het-zelfverhaal te vertellen had kon vele leuke prijzen winnen! Vergeet zelf niet om ons te volgen op de sociale netwerken van Batibouw+ : https://www.facebook.com/batibouwplus/. Zo kan u zelf ook een beetje lachen met de grappige doe-het-zelfverhalen terwijl u door de opmerkingen van onze laatste Facebookwedstrijd scrolt.

Binnenkort maken we de winnaars van de Lego-wedstrijd én Facebook-wedstrijd bekent. Graag maken we ook van deze gelegenheid gebruik om onze 3 partners te bedanken, die ons voorzien hebben van mooie prijzen. We bedanken daarvoor graag:
En ten slotte bedanken we zeker ook jullie! Of het nu als professional of particulier is, we verwelkomden u graag op onze stand. Voor diegene die het salon dit jaar gemist hebben, niet getreurd. We kijken ernaar uit om je volgend jaar te ontmoeten op de 60e editie van Batibouw!
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer