De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Batibouw 2018: wat u mag verwachten

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 20-02-2018 16:51

De Batibouw beurs komt er opnieuw aan. Van 22 februari tot en met 4 maart staat Brussels Expo opnieuw volledig in het teken van bouwen, renoveren en inrichting. Ook dit jaar is het de moeite om af te zakken en de beurs een bezoekje te brengen. Waarom? Dat leggen wij u graag uit.

De rode draad van Batibouw 2018

Het thema dat centraal staat tijdens de beurs in 2018 is: ‘Ervaring’. De organisator vindt het van groot belang dat de bezoeker de verschillende producten van exposanten niet alleen kan zien, maar ook kan betasten en eventueel zelfs ruiken.

Artificiële intelligentie is in 2018 geen begrip meer waar we onze wenkbrauwen bij fronsen. Meer en meer nieuwbouwen en woningen beschikken over gemakkelijke domoticasystemen die vanaf smartphones te bedienen zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat één van de belangrijke thema’s op de beurs over ‘Connected Home’ zal gaan.

Het bouwen, renoveren en onderhouden van een woning zien we vaak als een heel project. Daarom legt Batibouw dit jaar de nadruk op ‘Project Home’ en brengt het 14 beurzen onder één dak. Elke bouwsector zal gedurende de elf dagen vertegenwoordigd zijn om uw bouw- of woonproject te helpen ondersteunen.

Comfort, we vinden het allemaal belangrijk. Net daarom is ‘Zorgeloos wonen’ een belangrijk thema voor de beursorganisator. Meubelontwerpers, interieurspecialisten en tuinarchitecten zullen dan ook hun vakkennis ten toon stellen op Batibouw.

Batibouw 2018 bezoeken

Naar jaarlijkse traditie kan u de beurs bezoeken in Brussels Expo op het adres Belgiëplein 1 – 1020 Brussel. De locatie is bereikbaar met de wagen, trein, trom, bus en metro!

Op bezoek als particulier

Bent u helemaal getriggerd en wilt u de beurs graag een bezoekje brengen? Dan kan u als particulier van vrijdag 24 februari tot en met 4 maar terecht in Brussels Expo.

Op bezoek als professional

Voor vakmannen zijn er ook 2 professionele dagen voorzien die zullen doorgaan op donderdag 22 en vrijdag 23 februari.

Toegang

Wij raden aan om tickets op voorhand te reserveren via de website aan € 10.5, zo geniet u van een korting van € 2. Natuurlijk zijn er ook, zoals elk jaar, tickets aan de kassa voorzien aan € 12.50 het stuk. Alle andere informatie over het programma en tickets kan u terugvinden op www.batibouw.com.

Batibouw+ stand bezoeken

Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen begroeten aan onze stand! Tijdens de beurs zullen wij verschillende wedstrijden lanceren en kan u steeds bij ons terecht voor al uw vragen of om de vakman te vinden voor al uw werken. U kan ons dit jaar vinden in Paleis 5 op stand 5503.

Op het plannetje hieronder kan u ontdekken waar dat is!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer