De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Operationeel partner

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

BATIBOUW+ werkt samen met verschillende partners om u een zo’n goed mogelijke dienstverlening aan te bieden. Deze partners zijn actief in verschillende domeinen en brengen hun expertise en knowhow met zich mee. Zo krijgen particulieren en professionelen de beste dienstverlening op ons platform.

Hieronder vindt u al onze operationele partners met een korte beschrijving van de diensten die zij ter beschikking stellen aan BATIBOUW+.

  

 

Misterconstruct

Misterconstruct.be is een website die zich uitsluitend richt op werkaanbiedingen voor werkzoekenden in de bouw in België. MisterConstruct.be biedt een directe communicatielijn aan tussen werkzoekenden en ondernemers uit de bouwsector. Werkzoekenden in de bouw genieten van toegang tot gerichte vacatures en dat op een en dezelfde website.

 
Ontdek meer dan 4.000 betrouwbare dienstverleners op RingTwice, het nummer 1 dienstenplatform van België voor het vinden van particuliere vakmensen. Laat al uw kleine klussen en reparaties uitvoeren door de beste elektriciens, schilders, loodgieters, klusjesmannen, schrijnwerkers, ... bij u in de buurt. U plaatst simpelweg een dienstaanvraag online en selecteert de dienstverlener naar keuze. Onze dienstverleners worden na elke klus geëvalueerd door de klant waardoor we u de hoogste kwaliteit van dienstverlening kunnen garanderen.
Den Boer Schilderwerken
Zoekt een schilder in Nederland? Via onze partner Den Boer Schilderwerken kunt u tot 5 gratis offertes krijgen voor alle uw schilderwerken.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer