De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Vals Plafond

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Het vals plafond heeft een dubbel voordeel: het isoleert uw kamer enerzijds door een opening te creëren tussen het huidige plafond en het vals plafond en verbetert de esthetische uitstraling dankzij de verschillende mogelijke afwerkingen (geïntegreerde spots, kroonlijsten ,. ..)

Bent u op zoek naar een aannemer voor het installeren van een vals plafond in uw huis, appartement of bedrijf? Dien uw aanvraag in via het onderstaande formulier en ontvang maximaal 5 gratis offertes van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de installatie van valse plafonds.

 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Er bestaan verschillende technieken voor het installeren van valse plafonds:

 

  • Verlaagd plafond: het plafond is opgehangen aan een lichte metalen structuur. De meest gebruikte materialen zijn gipsplaten (gyproc) of houten platen, PVC platen kunnen ook. Deze worden meestal met pleisterwerken afgewerkt.

 

  • Het spanplafond: het plafond bestaat uit een doek dat tussen de wanden gespannen is. Dit soort plafonds plaatsen is zeer delicate handeling, het vereist zeer specifieke expertise. Zeer esthetische, spanplafonds worden over het algemeen gebruikt in moderne interieurs.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer