De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Muren

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Is er werk aan uw muren? Moeten ze geschilderd of behangen worden? Zoekt u nog advies voor een goede wandbekleding ? Of juist een stukadoor om uw muren eerst af te werken ? Bij BATIBOUW+ kan u tot 5 gratis offertes voor uw muren krijgen van professionele vakmannen uit uw buurt. Het enige dat u hoeft te doen is het formulier zo gedetailleerd mogelijk invullen. U kiest zelf met wie u in zee wil gaan.


Gaat u een huis bouwen, renoveren of wil u gewoon uw interieur wat opfleuren? Voor al deze werken is het belangrijk dat u ook nadenkt over wat u met uw muren gaat aanvangen. Wilt u de muurbekleding veranderen, een gevel renoveren, vocht bestrijden of plafonneren?  Allemaal interessante keuzes, maar weet u ook hoe u hieraan moet beginnen? Bij BATIBOUW+ kan u voor al deze werken een offerte aanvragen en wij bezorgen u minstens vijf offertes van onze professionele vakmannen. Waar wacht u nog op? Vul de offerteaanvraag in voor de service die u wenst en wij helpen u meteen verder!

Gevelwerken: laat u helpen door de juiste vakmannen

De gevel is het eerste dat opvalt aan uw huis. Of u nu renovatiewerken uitvoert of een nieuwbouw zet, het is altijd interessant om goed na te denken over de gevelbekleding. Er zijn verschillende soorten materialen die u hiervoor kan kiezen: hout, beton, baksteen, PVC, metalen platen, trespa, leien, enzovoort.

Een gevel renoveren en de juiste gevelbekleding kiezen, zijn geen makkelijke klusjes. Daarom kan u altijd een beroep doen op een van onze vakmannen die u graag meer informatie geven of een handje helpen bij uw werken. Aarzel dus niet en vraag snel uw offerte aan.

Ook uw binnenmuren verdienen de nodige aandacht

Uw binnenmuren zijn dan wel niet altijd even zichtbaar, ze zijn wel zeer belangrijk. Zo helpen sommige binnenmuren om het gewicht van uw woning te ondersteunen. Ook kunnen deze muren het interieur van uw woning een totaal andere sfeer geven. Binnenmuren spelen verder nog een belangrijke rol in de isolatie van uw woning. Kortom, genoeg redenen om deze muren goed te onderhouden en er genoeg aandacht aan te schenken.

Wij hebben in het netwerk van BATIBOUW+ vele vakmannen die u kunnen helpen met al uw werken aan uw binnenmuren en plafonds:

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer