De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Loodgieterij

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Heeft u een klus die de expertise van een loodgieter vereist? Wilt u uw verwarmingssysteem vernieuwen? Is uw afvoersysteem verstopt? Gelukkig is er BATIBOUW+. Vul het formulier in met zo veel mogelijk informatie over de werken en u zult tot 5 offertes op maat ontvangen van professionelen in uw buurt. Zo krijgt u het beste aanbod en kiest u zelf met wie u wilt samenwerken.https://www.batibouwplus.be/nl/loodgieterij/loodgieter-121


Weet u hoe u een toilet of afvoer moet plaatsen of vervangen? Enige idee hoe u een douche of bad moet installeren? Neen?  U hoeft niet te panikeren, onze loodgieters staan voor al deze zware karweitjes tot uw dienst. Contacteer hen door bij de gewenste service een offerteaanvraag in te dienen en BATIBOUW+ stuurt u tot 5 offertes voor alles wat met loodgieterij te maken heeft.

Loodgieterij en veel meer

Niets zo vervelend als een lekkende kraan of afvoerbuis. Is het dringend nodig om uw leidingen te onderhouden of zijn ze toch aan vervanging toe? Het is niet altijd gemakkelijk om daar zelf over te beslissen. Enkel een loodgieter kan op zo een moment raad brengen. Gelukkig heeft BATIBOUW+ in haar netwerk genoeg professionelen die u kunnen helpen.

Welke problemen treden op bij het slecht onderhouden van uw leidingen?

  • Lekkage
  • Waterslag
  • Defecten
  • Verstopping

Genoeg redenen om op tijd de hulp van een vakman in te schakelen!

Loodgieterij is meer dan alleen het repareren en onderhouden van uw kranen, buizen en leidingen. Loodgieters staan ook in voor het plaatsen en installeren van verwarming, toiletten, douche, bad en zoveel meer. 

Waterinstallaties: laat ze goed aanleggen door professionals 

Water is heel belangrijk in ons leven. Daarom is het noodzakelijk dat uw waterinstallatie goed is aangelegd. 

Wist u dat u met een waterverzachter kalkaanslag in toestellen en leidingen voorkomt? En dat hierdoor uw water aangenamer voelt en smaakt? Gedaan met het investeren van tijd aan het ontkalken van uw machines! 

Wilt u een boiler laten installeren? Dat is een zeer goed idee als u via een warmwatertoestel een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur wil houden. Vergeet zeker ook niet om deze warmwaterketel regelmatig te onderhouden voor een optimale werking.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer