De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Nieuwe keuken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wilt u een nieuwe keuken installeren in uw nieuwe woonst, veranderen van fornuis of simpelweg uw woning inrichten met een functionele keuken die volledig uitgerust is? Dat is allemaal mogelijk dankzij ons platform dat u in contact brengt met professionele vakmannen. 

Vul het aanvraagformulier hieronder in en ontvang tot 5 offertes voor een nieuwe keuken van professionals die samen met u kunnen nagaan wat de beste manier is om uw installaties uit te rusten.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Aan welke elementen moet u denken? 

Eerst en vooral moet u nadenken over de functies die de verschillende elementen zullen vervullen. U moet hiermee de frequentie waarmee u het zal gebruiken in rekening brengen alsook wat u ermee wilt realiseren. Heeft u een grote ruimte nodig of volstaat een kleine, maar functionele ruimte? Kookt u vaak voor veel personen of zijn jullie met twee die deze kamer gebruiken? Dat lijkt onbelangrijk, maar het is van groot belang voor het ontwerpen van de plannen.

De volgende stap waaraan u moet denken, is het budget dat u aan deze werken wilt besteden. Hou rekening met de meubels, huishoudelijke apparaten en de mogelijke werken die moeten uitgevoerd worden door een loodgieter of elektricien. De prijs zal tussen € 1000 en € 5000 liggen voor een prefab keuken, maar indien u voor meer luxe kiest en liever alles op maat laat maken, zal u uw budget moeten verhogen. 

Hou altijd rekening met de functies van uw meubilair. Een plaats die gewijd is aan koken is vaak belangrijk om goed over na te denken omdat deze activiteit veel verplaatsing vraagt. Denk dus bijvoorbeeld hoe u gemakkelijk aan uw koelkast kan, aan uw werkblad, uw vuur, etc. De keukenontwerper kan u hiermee helpen aangezien hij gespecialiseerd is in het opmaken van ontwerpplannen en het uitwerken van deze soort constructies. Vertrouw op hem door uw project met hem te delen en hem uit te leggen wat u graag wilt.

Welk materiaal moet gebruikt worden?

Het is heel belangrijk dat u goed nadenkt over de materialen die u wilt gebruiken, of het nu gaat over een werkblad, de meubels of de afwerking van het geheel. Dit zal een directe invloed hebben op de totale kosten. Zo zal hout vaak duurder zijn, terwijl PVS of melamine betaalbaar blijven. De materialen moeten zowel tegen hitte, veelvuldig gebruik als tegen schokken kunnen.

Ingebouwde keukens worden steeds populairder en ook het netwerk aan leveranciers breidt zich steeds uit. Zo kan u ook de kleuren en de apparaten kiezen die het best aansluiten aan uw wensen. De ontwerper kan er ook voor zorgen dat u een pakket aan huishoud apparatuur aangeboden krijgt van hetzelfde merk, zo profiteert u vaak van een aantal kortingen op uw uitrusting.

Het is ook heel belangrijk om goed te ventileren. Geuren en vocht die tijdens het koken geproduceerd worden, kunnen zeer onaangenaam zijn en kunnen ook zware vochtproblemen met zich meebrengen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer