De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Keukenmeubelen

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wilt u een nieuwe keuken installeren in uw woonst, uw fornuis veranderen of wilt u uw huis vervolledigen met een functioneel en volledig ingericht kookvertrek? Dat is allemaal mogelijk via BATIBOUW+!

Vul het aanvraagformulier hieronder in en ontvang tot 5 offertes voor keukenmeubelen van professionele installateurs. Zij zullen samen met u nagaan wat uw mogelijkheden zijn.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Welke meubelen moet u kiezen?

Kasten: ze worden gebruikt om voedsel of kookgerei op te bergen. Vaak worden deze kasten vastgehangen aan de muur en kunnen op maat worden gemaakt. Een handige tip voor deze meubelen: installeer een demper voor de scharnieren, zo zult u minder snel uw meubels beschadigen en kan u de deuren sluiten zonder geluid te maken!

Werkblad: er bestaan verschillende materialen voor dit werkblad. Gezien deze brede waaier, moet u goed nadenken over de kleur, de dikte en het materiaal waarin u het wilt voorzien. Wat u ook kiest, u moet enkele elementen altijd overwegen:

  • De sterkte van het materiaal: bent u vaak afgeleid en durft u al eens een hete pot op tafel zetten? Denk dan eens na om een vuurvaste werkplank te installeren die u zo niet kan beschadigen. 
  • De grootte: bent u een echte fijnproever? Brengt u veel tijd door aan het fornuis om verschillende schotels klaar te maken? Voorzie dan een werkplek die groot genoeg is.
  • Het onderhoud: heeft u kleine kinderen? Bent u handig of een klusjesman? Denk na over de levensstijl van de bewoners van het huis en vindt het materiaal dat meest in overeenstemming is met hen. Voor een optimale hygiëne kiest u best voor staal dat een antibacterieel materiaal is.
  • De prijs: natuursteen is bijvoorbeeld veel duurder dan kunststof.

Schappen: Al worden ze minder gebruikt dan kasten, toch kunnen schappen erg praktisch zijn. Zo verstopt u uw mooie borden niet en kan het dienst doen als een uitstalraam. 

Welke materialen gebruiken? 

Of het nu gaat over het werkblad of uw meubels, voor de afwerking is het belangrijk dat de juiste materialen gekozen worden. Zij hebben namelijk een directe impact op de volledige prijs van uw keuken. Hout zal vaak de prijs verhogen terwijl PVC of melamine betaalbaarder zijn.  Zij moeten hittebestendig zijn en tegen schokken en veelvuldig gebruik kunnen. 

Ingebouwde keukens worden steeds populairder en het wordt zo ook gemakkelijker om de juiste leveranciers te vinden. Zo kan u ook meteen de kleuren en de inrichting kiezen die best overeenkomen met uw smaak. Ontwerpers kunnen u voorzien van een heel pak aan producten zodat uw keuken goed uitgerust is en dat met spullen van hetzelfde merk. Zo geniet u ook van verschillende kortingen op apparatuur. 

Uw keuken onderhouden

U moet er ook op letten om deze ruimte goed te ventileren, geuren en vocht die zich verspreiden tijdens het koken, kunnen zeer onaangenaam zijn, maar het kan ook leiden tot vochtproblemen. 

Doe een beroep op een professional om uw nieuw kookvertrek te creëren en te ontwerpen. Door het formulier hierboven in te vullen, ontvangt u tot 5 verschillende designs en aanboden. U hoeft dan enkel de juiste vakman te kiezen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer