De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Ingerichte keuken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Zou u graag verschillende elementen in uw keuken vervangen? Wilt u efficiëntere en zuinigere kookplaten laten installeren? Of is het dringend tijd om uw huishoudelijke apparaten te veranderen? Dat is allemaal mogelijk!

Vul de offerteaanvraag hieronder in en ontvang tot 5 offertes voor een ingerichte keuken en de installatie van uw nieuwe apparaten!


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Tussen welke meubelen kan u kiezen?

Er bestaan verschillende merken van huishoudelijke apparaten en elk hebben ze hun eigen positieve en negatieve eigenschappen. U moet een keuze maken die het best past bij uw wensen!

Alle apparaten staan te uwer beschikking

Kiezen voor een bepaald apparaat is kiezen voor een bepaalde kookmethode. Denk daarom goed na over de ruimte die het apparaat nodig zal hebben, zodat u dat kan voorzien in het geheel van uw keuken. Hou natuurlijk ook rekening met het reinigen van deze machines, het verplaatsen en het onderhoud dat nodig is.

De oven

Traditioneel, multifunctioneel of een microgolfoven? 

Een traditionele oven laat u toe om uw eten van boven of van onder op te warmen. Hierin is wel geen draaiplaat voorzien.

Met de multifunctionele versie kan u op verschillende manieren koken dankzij de ingebouwde ventilator. Het zal sneller gaan om iets te verwarmen, maar de ventilatie kan wel wat lawaai maken. 

Een microgolfoven is een apparaat die u toelaat om snel eten op te warmen, maar heeft niet hetzelfde resultaat als een oven. Natuurlijk hangt dat allemaal af van het type apparaat dat u kiest. Een groot voordeel van een magnetron is dat het niet zoveel plaats inneemt, maar in ruil daarvoor heeft u wel een relatief laag vermogen.

Extra opties: dankzij een pyrolyse- of katalysereiniging kan de oven automatisch gekuist worden. Beide methoden maken het mogelijk om de oven schoon te maken door een hoge warmte te genereren. De apparaten kunnen ook voorgeprogrammeerde kookprogramma’s bezitten of een elektronische thermostaat. En dat allemaal om uw gerechten zo perfect mogelijk te kunnen bereiden.

Uw afzuigkap

Het belangrijkste criterium is de zuigkracht. U zal de mooiste modellen tegenkomen die daarenboven ecologisch en goedkoop zijn, maar u mag niet vergeten dat het vooral moet beantwoorden aan de behoeften om slechte geuren te elimineren. Afhankelijk van waar u woont, kan u kiezen voor een afzuigkap die de slechte geuren naar buiten brengt- evacuatie modus. Of u kan kiezen voor een dampkap die de geuren filtert en recyclet – recycle modus.

Uw kookplaten

Keramiek en inductie: kracht en esthetiek, deze platen passen in veel keukens. Ze vragen wel iets meer onderhoud en speciale pannen. 

Gas: als u op zoek bent naar iets krachtigs, dan kies u best gasplaten. De veiligheid hiervan is sterk verbeterd en u hoeft dus niet meer te vrezen om dergelijke platen te installeren bij u thuis. 

Uw werkblad

Lees ons volledig artikel over dit onderwerp

Doe een beroep op een professional die samen met u kan bepalen wat de beste materialen zijn voor uw behoeften en wensen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer