De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Keuken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Droomt u van een nieuwe, moderne keuken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u een keuken op maat laten maken? Dan is BATIBOUW+ uw juiste partner! Vul het formulier in en u ontvangt verschillende offertes van ervaren keukeninstallateurs of –bouwers. Zo vergelijkt u snel en gemakkelijk verschillende offertes en kiest u zelf de vakman die het meest voldoet aan uw noden.


Een woning zonder keuken is ondenkbaar. Zelfs als u vaak uit eten gaat, is ze onmisbaar. Gaat u bouwen of renoveren en wilt u een nieuwe keuken? Zoekt u nieuwe meubelen of apparaten? Vul de offertaanvraag van de juiste service in en BATIBOUW+ bezorgt u 5 offertes voor uw keuken.

Welke stijl past in uw woning?

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken is het interessant om na te gaan welke stijl het beste bij uw woning past. Heel veel gezinnen brengen hier veel tijd door. Vaak is het naast een plaats om te koken ook een eetplaats. Zorg er dus voor dat deze kamer in harmonie is met de stijl en het interieur van uw woning. 

Modern, landelijk of eigentijds?

Bent u trendy en telkens op zoek naar de nieuwste snufjes? Dan is de moderne keuken iets voor u. Ga voor strakke kleuren en combineer bij voorkeur zwart en wit. Bent u eerder een huismus en geniet u van uren kokerellen om nadien gezellig met de familie aan tafel te kruipen? Dan is de landelijke stijl hoogstwaarschijnlijk uw droom! Deze heeft een uitnodigend karakter door de warme kleuren die gebruikt worden. Denk hierbij aan bordeaux, bruin en grijs. Eigentijdse keukens zijn zowel functioneel als stijlvol. De tijdloze look zorgt voor een smaakvol en gezellig interieur. Kies de kleuren die u het meest aanspreken en wees niet bang om te combineren. Wilt u professioneel advies over de kleuren en de stijl van uw kookvertrek? Aarzel dan niet om via een offerteaanvraag een van onze vakmannen om advies te vragen. 

Wat gedaan met de muren en de vloer?

Niet alleen het interieur van uw kookplaats bepaalt de stijl, denk zeker ook aan de muren en de vloer. Voor de vloer kan je kiezen voor tegels, natuursteen, parket, glad beton en nog zoveel meer. Ook de muren kan je bedekken met tegels, wat zeer interessant is aan de spoelbak of aan de dampkamp.

Uw keuken op maat gemaakt

Keukens op maat van onze professionals zijn van een hoge kwaliteit en kiest u volledig zelf. Wilt u zich er volledig thuis voelen? Laat ze ontwerpen, zo kiest u zelf de look en welke extra’s u wilt toevoegen. Onze vakmannen staan steeds voor u klaar om de prijzen met u te bespreken. 

De inrichting: van kasten tot ovens

U heeft de kleuren van uw vloer en muren gekozen.  Nu is het tijd om na te gaan welke meubelen en apparaten u zal plaatsen. Een oven, spoelbak en fornuis zijn onmisbaar. Maar ook kasten en een aanrecht zijn enorm handig. En is het niet fantastisch als deze allemaal perfect samengaan? Ook de meubels dragen bij aan de totale look. Hou dezelfde stijl aan om een mooi geheel te krijgen. Onze keukenontwerpers zullen u hierin begeleiden!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer