De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Zandstralen van gevels

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Deze techniek bestaat uit het reinigen van buitenmuren aan de hand van een krachtige straal zand (of glas) die droog of vochtig op de muur wordt gespoten. Dankzij deze interventie geeft u een nieuwe look aan uw gevel met een gegarandeerd succes.

Dit werkt vereist speciaal apparatuur, expertise en specifieke kennis om schade te voorkomen aan de materialen die deel uitmaken van uw muur. Maak gratis kennis met de vakmannen uit uw buurt door ons formulier hieronder in te vullen. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Let goed op welke gevels u reinigt

Vooral op sterke steensoorten is het aangeraden om te zandstralen: beton, blauwe hardsteen, graniet, hout, baksteen (compact).

Deze vorm van schoonmaken is zo krachtig dat het zand (of glas) bepaalde gevels kan beschadigen. Raadpleeg daarom een ervaren bedrijf dat weet welke gevelbekleding onderworpen kan worden aan deze techniek. 

De verschillende technieken

De meest gekende methode is droog zandstralen. Zo wordt op een droge manier zand of glas onder perslucht op de buitenmuren gespoten. U heeft het waarschijnlijk al begrepen, het gaat hier om een zeer agressieve techniek die u beter goed beheert om geen schade te veroorzaken. Reinigen is één ding, definitief verwijderen van uw gevelbekleding een ander! Let goed op: gebruik deze methode nooit op poreus materiaal! 

We raden u aan om vooral gebruik te maken van de milde manier om te zandstralen. Dat alternatief is effectief op ingelegde en licht bevuilde gevels. 

De kostprijs van zandstralen

De prijzen kunnen enorm variëren in functie van de oppervlakte en de techniek die u wenst te gebruiken. Onthoud ook dat indien u nog bakstenen moet vervangen of een scheur moet vullen, u extra zal moeten betalen. Wij gaan ervan uit dat €15/m² voor een milde reiniging een goede richtprijs is. 

Maar, er zijn natuurlijk veel bedrijven en ook hun diensten kunnen enorm verschillen. Om een goed zicht te krijgen over de prijzen op de markt is het beter om gratis bij ons een offerte voor zandstralen aan te vragen. Dat kan u gemakkelijk doen door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij zorgen er nadien voor dat u tot 5 verschillende prijsoffers ontvangt van professionals uit uw buurt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer