De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Gevelwerken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Heeft u een vernieuwing van uw gevel gepland of gaat u hem herschilderen, versterken, isoleren of renoveren? Of maar uw gevel laten reinigen ?

Dankzij ons platform vergelijkt u snel en gemakkelijk de offertes voor gevelwerken van professionelen. Vul daarom uw aanvraag in op het formulier hieronder en treedt in contact met de bedrijven uit uw regio. 

Om verrassingen te vermijden, leest u best aandachtig onze raad onder het formulier!


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Bekleding

Vergeet niet dat u bij deze onderneming moet kiezen om een coating te zetten met of zonder isolatie. En als u ervoor kiest om uw gevel af te dichten dan moet u er ook rekening mee houden dat de prijs per m² aanzienlijk zal toenemen.

Reken tussen € 60 en € 80 per m² zonder isolatie en tussen € 90 en € 120 per m² met isolatie. Denk er ook aan dat isolatie altijd een investering voor de toekomst is. Het vermindert uw facturen en bestendigt ook de staat van uw woning. Het is verstandig om een behandeling tegen vocht te voorzien en zo alle schade die hiermee gepaard gaat aan uw muren, frames, grond, plafond, etc. te voorkomen. 

Premies: U staat er niet alleen voor, de regio’s komen ook tussen voor de gevelisolatie. Informeer uzelf via de volgende linken:

Schilderen

Het is interessant om de buitenkant van uw woning te laten schilderen door een professionele schilder. De staat van de muur, het materiaal dat u moet gebruiken, de verf die u moet gebruiken of het materiaal dat u nodig hebt om de bovenkant van uw woning te doen, zijn slechts enkele redenen die uitleggen waarom de tussenkomst van een vakman belangrijk is.

Het werk duurt ongeveer 2 tot 3 weken aangezien het even duurt om alle lagen te laten drogen. Ook is het mogelijk dat uw project vertraging oploopt omwille van de weersomstandigheden. Zoal u wel weet, maakt regen de werken bijna onmogelijk, maar het is ook af te raden om te schilderen in fel zonlicht. Dat maakt de verf te snel droog en belemmert de natuurlijke onttrekking van vocht.

Voor de keuze van verf raadpleegt u best een deskundige die weet of u een speciale bekleding nodig heeft tegen zware regen, of u acryl nodig hebt of welke primer ideaal is voor uw muren.

Stellingen op de openbare weg

Opgelet: als u een stelling wilt plaatsen, heeft u de toestemming nodig van uw gemeente of lokale politie.

Om toelating te krijgen moet u eerst een aanvraagformulier invullen. Voor de regio Brussel kan u dit formulier hier downloaden

Ideeën nodig?

Wilt u uw huis een nieuwe look geven, maar weet u niet hoe u hieraan moet beginnen? Dan is het moment aangebroken om al uw vragen te stellen aan diegene die er verstand van hebben. Contacteer de experten via ons formulier en vindt de ondernemer die voor de beste prijs uw werken realiseert. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer