De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Gevelrenovatie

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Het opknappen van uw gevel is soms nodig, maar kan verplicht worden in bepaalde gevallen. Als er bijvoorbeeld een risico bestaat op instorting of een gedeeltelijk verlies van bepaalde elementen, zal u verplicht zijn om werken uit te voeren.

Ziet u het zelf niet zitten om aan zo’n groot werk te beginnen? Dat is begrijpelijk. Daar zijn dan ook de professionals uit ons netwerk voor. Zij knappen deze werken voor u op. Vul de aanvraag hieronder in en ontvang tot 5 offertes voor gevelrenovatie.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Het renoveren: de verschillende stappen

We maken een onderscheid tussen de verschillende redenen voor de renovatie. U kunt dus een professional oproepen voor bv. de reiniging of behandeling, een verfrissing van uw hele woning,...

De eerste stap die u niet kunt missen, is een beroep doen op onze vakmannen, om zo verschillende prijsoffertes te verkrijgen die u kunt vergelijken. Vergeet niet om uw gevel zo specifiek mogelijk te beschrijven want dat zal een groot deel van de prijs bepalen. Hoe meer atypische details, hoe hoger de prijs.

De aannemer zal u meteen zeggen welke punten hersteld of schoongemaakt moeten worden. Hij zal eventuele scheuren en vochtigheidsproblemen onderzoeken en hij zal ter plaatse de bekleding analyseren om de werken eraan aan te passen

Eenmaal u gekozen heeft met welke partner u in zee wilt gaan, moet u met hem een datum afspreken voor het begin en de duur van de werken. Deze datum heeft u nodig wanneer u zich naar het gemeentehuis begeeft om de autoriteiten op de hoogte te brengen. Zij zullen de nodige maatregelen nemen om parkeerruimte te voorzien, net als de waarschuwingen voor voetgangers en andere weggebruikers.

Voorzie alle nodige informatie, zoals bv. de naam van de werfverantwoordelijke, van het bedrijf dat deze werken uitvoert of de mogelijke data wanneer het verkeer onderbroken kan worden.

Daarna, wanneer alles in orde is en de werken kunnen beginnen, kunnen de stellingen geplaatst worden. Dat zorgt voor een gemakkelijke en veilige toegang tot uw buitenmuur. Eenmaal dat hij schoongemaakt is, kan de opvulling van eventuele scheuren beginnen. Daarna plaatst men een coating en dan kunt u uiteindelijk de nodige schilderwerken uitvoeren.

Al deze kleine reparaties zorgen voor een vernieuwde en verstevigde gevel die nog jaren zal meegaan.. De grote werken en hun prijs vormen een belangrijk investering, maar het is op lange termijn een echte meerwaarde voor uw huis.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer