De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Crepi

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Om uw buitenmuren te isoleren of ze een facelift te geven, is crepi een oplossing. Aangezien bepleisteren een delicate operatie is om aan te brengen, doet u best een beroep op een gekwalificeerde persoon die over de juiste kennis en apparatuur beschikt.

U vindt een ervaren vakman uit uw buurt door ons formulier in te vullen. Nadien ontvangt u tot 5 offertes voor crepi die u dan kan vergelijken.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een gepleisterde gevel, hoe gaat het in zijn werk? 

Voorzichtigheid is belangrijk! Vanaf 3 meter hoogte is het aangeraden om een stelling te plaatsen. Hierop kan u besparen indien de expert waarop u een beroep doet over zijn eigen materiaal beschikt. Als hij het nog moet huren, zal hij dat waarschijnlijk doorfacturen aan u. 

Vergeet niet om uw gemeente of stad in te lichten indien uw stelling op de openbare weg geplaatst moet worden. Er zijn veel aanvraagformulieren en ze variëren enorm afhankelijk van uw woonplaats, raadpleeg daarom de website van uw gemeente.

De ondernemer die uw buitenmuren met crepi zal bewerken, zal eerst en vooral de muur spoelen en reinigen. Daarna zal hij deze behandelen met anti-schimmelproducten. Onze raad: als plantenvriend beschermt u uw planten best met een zeil of verplaatst u ze tijdelijk. 

De tweede stap is het dichten van de aanwezige scheuren. Maak u geen zorgen indien u nog kleine scheurtjes ziet, crepi is dik genoeg om deze te vullen. 

Nadien wordt er een fixerende grondlaag aangebracht, deze moet vaak 24 uur drogen.

Na de voorbereidende laag en de onderlaag, kan de uiteindelijke afwerkingslaag geplaats worden: crepi of pleister. Dat zal in een redelijk dikke laag aangebracht worden alvorens het snel bewerkt moet worden met de middelen die de professional met zorg heeft uitgekozen voor u in functie van de afwerking die u wenst.

Goed om te weten: Bepleister uw gevel niet in volle zon of bij vriestemperaturen. 

Krijg een idee van de prijs

Ons platform is er om u te helpen bij het vinden van de juiste partner voor uw werken. Wij versturen uw offerteaanvraag naar de professionals in uw regio. Wacht dus niet langer en laat hen weten wat u nodig heeft

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer