De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Videofoon

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

U kan de beveiliging van uw woning verhogen en dat dankzij slechts één simpele installatie. U wint ook aan comfort en heeft een overzicht over al uw bezoekers, wat u een verplaatsing naar de deur kan uitsparen. Maar, dat wist u hoogstwaarschijnlijk al en net daarom bent u geïnteresseerd in de prijs van een videofoon of misschien wilt u weten hoeveel het kost om uw installatie te repareren. Onze installateurs, die zich in heel België bevinden, kunnen u helpen.

Contacteer ons via het formulier om na te gaan of er een installateur beschikbaar is. Nadien kan u tot 5 offertes voor uw videofoon ontvangen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een videofoon is zoals een parlofoon, maar dan een verbeterde versie. Dankzij een of meerdere camera’s heeft deze installatie enkele voordelen:

  • Meer veiligheid
  • Mogelijkheid om foto’s op te slaan
  • Mogelijkheid om de video’s te bewaren
  • Meerdere camera’s installeren op strategische plaatsen
  • Tijdswinst dankzij het openen van deuren vanop een afstand

Toon voorbijgangers dat uw huis beveiligd is

Door een camera te installeren in uw parlofoon, laat u aan diegene die uw woning naderen weten dat ze gezien worden door de bewoners. Of ze nu daadwerkelijk gezien worden of niet, ze zullen vermoeden dat u iemand bent die weet hoe hij de nodige middelen moet gebruiken om indringers op een veilige afstand te houden.

Controleer wie er aan uw deur staat, waar u ook bent

Dankzij het installeren van een applicatie op uw smartphone kan u te allen tijde te kijken naar de beelden op uw videofoon. Zo is het zelfs mogelijk om een melding te krijgen op uw GSM als er iemand aan uw deur aanbelt en kan u meteen via uw camera’s kijken wie er staat. En natuurlijk is het ook mogelijk om dit alles te integreren in uw domotica-installatie.

De prijs van een installatie

De kost voor het apparaat zelf, kan variëren van €40 tot honderden euro’s. Het verschil zit hem in de technologie die wordt geïnstalleerd (LED, aangesloten elektrische deuropener, verlichte toetsen,...) maar ook aan het formaat van het scherm, de finesse van het apparaat, de aanwezigheid van een naamplaatje,… Wilt u graag de prijsaanbiedingen ontvangen voor een installatie in uw regio? Vul dan nu het formulier op deze pagina zo gedetailleerd mogelijk in.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer